Sayfa 189/852 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1.  Alıntı Originally Posted by bjg Yazıyı Oku
    burda bilgili bir arkadaşımız vardı sn. efendi ... o nereye kayboldu ?
    Maalesef bazı kendini bilmez kişiler foruma her nedense üşüşüp anlamsız yazılarla herhangi bir dayanağı olmayan fikirlerle sanırım kendisini soğuttular.

Sonuçta amaç burada bilgileri , teknik ve / veya temel analizlerle destekli projeksiyonları paylaşmak olsa gerek.

At yarışı bile oynarken atların ana babalarını inceleyen, kahvelerde saatlerce ganyan bültenlerindeki son yarışları ve koşularının derecesini yazıp çizen , kumdaki çimdeki performanslarını ezbere bilen kişiler varken..

Gelip bir foruma yok ben tahtayı beğenmedim.. yok ya öyle olmazsa ya kottan çıkarsa diye desteksiz karalama , ense karatma amaçlı yazılara karşı burada gerçekten direnmek zor.

Yazıyorsanız bir şeyler mutlaka arkasında ya bir analiz ya bir duyum yada spk tebliği olmalı..

Bende şunu diyeyim o zaman ya migros batarsa nolacak kipa ortaklarına ......Saçma geldi değil mi kulağa yazmayın böyle şeyler..

2. İşkembe den uflemeseler nasıl sattiracaklar ky a hisselerini

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Adama sormazlar mi be aq. Evladi bedavadan sirketi aldin dolaşımdaki hissen yuzde 4.5 neyin hesabindasin sana güvenip para yatiran ky na hakkını versene

4. Değişim oranini 0.280 fiyati da 6.72 tl buldum

5. Devralma yoluyla birleşeceğini açıklamasımı var ykb Özilhan ın sürekli gündeme getiriliyor bu konu anlamadım gitti

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Devralma yoluyla birleşeceğini açıklamasımı var ykb Özilhan ın sürekli gündeme getiriliyor bu konu anlamadım gitti
    muafiyet verilirse bu haberle hisse yükselecek birleşme fiyatıda erol ay98 in dediği gibi 6.küsür 7 lira gibi bi rakam çıkıyor çıkıyor

Sayfa 189/852 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •