Ultimate portfolio hic bir zaman olmayacak.
Her daim elinizdeki hisseleri takip edeceksiniz, isler nasil gidiyor ilgileneceksiniz.
10 hisselik bir takip listeniz olacak.
Kafanizdaki fiyatlara gelenleri alacaksiniz.
Gecen haftalardaki Asels hareketi gibi hareket yapani azaltacaksiniz.
Bu yetkinlige erismek icin surekli okuyacak, arastiracak izleyeceksiniz. Zaman bosa gecmeyecek, hem size tecrube kazandiracak hem de bilesik getiri saglayacak.
Erken baslayanlar cok avantajli olacaklar, gecikenler gelirlerinin daha buyuk bir kismini tasarruf edip yatirim yapmak zorunda kalacaklar.
Benim su anda alim icin izledigim elimde de olan Brisa ve Hekts var.
Alim icin izledigim ama sifirdan baslayacagim ise Soda.
Cimento sevenler Cimsa'ya bakabilirler.
Ben bugune kadar 5-6 degisik cimento aldim ama para kazanamadim. Konjonktur uygun degildi sanirim.
Elimde olgunlasmis olarak tuprs, froto, hekts ve asels var.
Ayrica bunlara ek olarak "elimde patlamis" 3-4 senedir bekleyen isgsy bile var.

Gelecegin egeen'i olarak gordugum poltk'dan da ufak ufak eskilere ekleme yaptigimi belirtmeden gecemem ama cok cok sig bir kagit almak da zor satmak da zor.
Baska olmasini isteyebilecegim bu fiyat seviyelerinden, mesela Arclk ve Toaso da alirdim elimde yeterli para olsa.
Petkm de sektor ve bitmeye yaklasan yatirimi nedeni ile guzel bir secenek olabilir.
Eregl her donemin kagididir, uzun vadede kesinlikle uzmez ama su fiyat pek cazip olmayabilir blok alim icin.
Baska bir suru kucuk benim bilmedigim tanimadigim hisse olabilir onlari da bilenler taniyanlar yazsinlar.
Benim su sira bildiklerim, gorebildiklerim bu kadar.
Begenirsiniz begenmezsiniz kendi bileceginiz is.
Bu arada belirteyim ozel mesaji kapatmak zorunda kaldim.
Kimse kusura bakmasin cok fazla mesaj geliyordu.
Herkese kolay gelsin.
Allah yardim etsin.
Syg,
Yer İmleri