Sayfa 208/1001 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    şu anda deneme yaptığım 2000 liranın 1700 lirası civarı ile almış 300 lirası civarı bloke koymuş. Yatırım hesabımda 4 lira falan kalmış. Onu ( 300 liralık kısmı ) saat 13:30 da çözecek muhtemelen. Yarın da gidip 300 liranın 240 lirası ile alacagım 60 kısmına bloke koyacak. Ama cuma günü 60 bin liralık bir mevduatım çözülecek ve onunla alacaktım sonucta 12 bin civarı kısmının haftasonu getirisinden yararlanamayacağım
    Miktar değil tutarla alış yaparsanız. Tutarın tamamına fon alabilirsiniz.

2.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    hocam bence sana özel muafiyet falan tanımış olabilir garanti. çünkü az önce şikayetvara falan baktım. yatırım hesabında kesintiden aglayanlar çuvalla.
    ben biraz şanssız adamımdır, taşırsam kesinti yapıp bana cinnet geçirtebilirler.
    Onların Ne Aldığına Bağlı Biz Para Piyasası Fonu Alıyoruz Yatırım Hesabı Dediğiniz Şey Geniş Bir Portföy.
    Garanti Bana Muafiyet Yapmaz,Ben Açmadan Önce 2 Ayrı Müşteri Hizmetleri Temsilcisi İle Görüştüm Sizde Arayıp Sorabilirsiniz.

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Bende Aynı Şeyi Söyledim Ama Aldırmıyor Diyor Halkbank
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

3.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Yok hocam iki şekilde de denedim. Adetle fiyatla her şekilde hem halk müşteri temsilcisi ile denedim. Hatta fiba portföyü aradım Orada bir adam sırf benim için 1000 adet kendi halkbank hesabından almaya çalıştı . 50 küsürü kabul etmedi 60 küsür para istedi. Tefaşı da aradım ardından. halk ve vakıf böyle uyguluyormuş. Aslında diğerleri de uygulaması gerekiyormuş ama müşteriye o blokajı yansıtmıyormuş bazı bankalar.

Önümüzdeki 1ay fonlarda 24 çekilme olablirimi

5.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Önümüzdeki 1ay fonlarda 24 çekilme olablirimi
    Mevduatlar Çekilmezse Şuan ki Haliyle Onlarda Çekilmez.

6.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Onların Ne Aldığına Bağlı Biz Para Piyasası Fonu Alıyoruz Yatırım Hesabı Dediğiniz Şey Geniş Bir Portföy.
    Garanti Bana Muafiyet Yapmaz,Ben Açmadan Önce 2 Ayrı Müşteri Hizmetleri Temsilcisi İle Görüştüm Sizde Arayıp Sorabilirsiniz.

Bende Aynı Şeyi Söyledim Ama Aldırmıyor Diyor Halkbank
    Adet girerseniz demişsiniz Sn.NewsTr. O yüzden adet değil tutar girilirse boşta para kalmaz minimum alınabilecek miktar dışında.

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Adet girerseniz demişsiniz Sn.NewsTr. O yüzden adet değil tutar girilirse boşta para kalmaz minimum alınabilecek miktar dışında.
    Yanlışınız Var Sayın admustafa,
    Tutar Girerseniz Blokaj Yapar...

8. Blokaj konusunda alternatifbankta Bi sıkıntı yok.. Paranız kadar alabilirsiniz..
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

Sayfa 208/1001 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •