Bofa Amerika bayağı mallandı dikkat edin elinize vermesin sonra piyasada konuşulan Telekom 50.000 lira olacak algısı adamlar hayatlarının vurgununu yapacak orada akıllı olun uyanır rüyadan
GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bofa Amerika bayağı mallandı dikkat edin elinize vermesin sonra piyasada konuşulan Telekom 50.000 lira olacak algısı adamlar hayatlarının vurgununu yapacak orada akıllı olun uyanır rüyadan
GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Grand üstat gelmis ,
kendisi 33 dereceden hüstat terzijoe mimamiye sürüp orda demli ile kürek çekmeye ve balik ekmek yemeye mahkum etmistir
sesine kulak verin herkes bireydir![]()
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet
Bugün Tcell bilançosu bizimki için bir fikir verebilir, umarım iyi bir rakam gelir.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Fiber işi bizi biraz ayrıştırıyor. İkisinde varlık fonunda olduğundan birbirini kolluyorlar... Beklentiler hep düşük bilanço yönünde... Şimdiye kadar hep beklentinin çok üzerinde geldi kar rakamları....zaten bu ölmüş eşşek fiyatıyla olabilecek en kötü bilanço fiyatlamış sayılır... Olaki aşşağı basarlar diye kenarda biraz nakit biriktirdim... Onunla da tahtacının kafasına çalarım.. maksat iyiaile çocuğunun moralini bozmak.....
yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Tcell ezmiş beklentileri. Daha iyisini inşallah ttkom yapacak. Papucumun analistleri anca sallıyorlar. Yarın için olumlu buluyorum...
yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Yer İmleri