Sayfa 218/1078 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 1,737 - 1,744 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Burdan bir talepte bulunayım abi. CRDFA hastasıyım
    CRDFA için Temettü Düzeltmesi yapılmamış, Bedelli/Bedelsiz Düzeltmesi yapılmış grafikler....

İlk Grafik Haftalık, diğeri Aylık grafiktir...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hazır olunca BTCIM 'da buradan paylaşırım...
    BTCIM için Temettü Düzeltmesi yapılmamış, Bedelli/Bedelsiz Düzeltmesi yapılmış grafikler....

İlk Grafik Haftalık, diğeri Aylık grafiktir...

BTCIM ve CRDFA için Düzelme yapılmamış verilerle grafikleri de paylaşmış oldum.

Bugün daha yeni müsait oldum ve YAHOO 'dan tekrar verileri alıp, AmiBroker ayarlarını düzelterek grafikleri hazırladım. Bu şekilde bu sözümü de yerine getirmiş oldum. Söz verip tutmadığım zamanlar çok rahatsız oluyorum. İmkanlar dahilinde her talebe cevap vermeye çalışıyorum...

Bu proje kapsamında asıl yapmak istediğim:

- Hiç düzeltme yapılmamış fiyat grafiklerini elde etmek. Bu sayede vakt-i zamanında bir hissenin ne kadar yukarılara çıktığını görebileceğiz. Psikolojik seviyeleri görme şansımız olacak...

- Günlük bültenlerde paylaşılan verileri maksimum derecede kullanıma sokmak. Bunun ilk aşaması olarak "Açığa Satış" göstergesini oluşturmuş oldum.

- Diğer paylaşılan veriler şimdilik işimize yarar mı,bilemiyorum? Tam olarak araştırma imkanım olmadı. Sizlerin fikri varsa duymaktan memnun olurum...

- Sırf bunun için IMKB zamanından günümüze kadar olan tüm verileri "BorsaIstanbul.com" sitesinden indirdim. Günlerdir bunun için uğraşıyordum. Gün gelir bu veriler kısıtlanabilir. Arşiv olarak saklamakta fayda var. Artık "Açığa Satış" verileri için zaten günlük olarak indirdiğim için arşiv her zaman güncellenecek...

Bu veriler için ilk tarih olarak 01.10.1998 olarak müsade ediliyor. Daha öncekilere ulaşamadım. Daha eski veriler acaba ilk bu tarihte mi yayınlanmaya başladı acaba? Daha eskilerine nasıl ulaşabiliriz? Bilenlere duyurulur...

- Bundan sonraki aşama ise; buradaki verileri alıp kullanmak. Şimdilik sadece "Açığa Satış" için çalışma yaptım. İnşaAllah diğerlerini de yapar, sizlerle paylaşabilirim... Görüşleriniz olursa bu süreç hızlanacaktır...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
    Sevgili Üstadım ilgin için çok teşekkür ederim. Çukulatanın tadını hiç bilmeyen bir çocuk gibi seviniyorum. Yazını okuduğumdan beri işyerine gelen herkese çay ikram ediyorum. Senin için de Kahve düşünüyorum. Eğer iznin olursa sana İstanbul dan Mehmet efendi den kahve alacağım p.tesi günü özellikle Eminönü Mısır çarşısına gidip yeni çekilmiş kahve alacağım. Artık yengemle birlikte keyfini sürmeni dilerim. (Adres bilgini pm den bekliyorum.Saygılar)

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Sevgili Üstadım ilgin için çok teşekkür ederim. Çukulatanın tadını hiç bilmeyen bir çocuk gibi seviniyorum. Yazını okuduğumdan beri işyerine gelen herkese çay ikram ediyorum. Senin için de Kahve düşünüyorum. Eğer iznin olursa sana İstanbul dan Mehmet efendi den kahve alacağım p.tesi günü özellikle Eminönü Mısır çarşısına gidip yeni çekilmiş kahve alacağım. Artık yengemle birlikte keyfini sürmeni dilerim. (Adres bilgini pm den bekliyorum.Saygılar)
    İlgin için çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettin...

Kahveyi artık yolum İstanbul 'a düştüğünde senin işyerinde içeriz...

Senin memnuniyetin benim memnuniyetim demektir. Bir kişiyi bile memnun ve mutlu etmişsem bugün yine kârdayım demektir...

6. BERA yı koyabilirmisiniz listeye.

7.  Alıntı Originally Posted by albay Yazıyı Oku
    BERA yı koyabilirmisiniz listeye.
    BERA sitede KOMHL diye kayıtlı bilginize,
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

8. Sn. T/A ellerinize sağlık, grafikler güncellenmiş.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Sayfa 218/1078 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •