Paraşütleri giymeyı unutmayın beklıyorum 14.70-15.30 aralıgına sakın kızmayın bırılerı cıksın dıye beklerken dussun dıyenlerde olacagını unutmayalım
Paraşütleri giymeyı unutmayın beklıyorum 14.70-15.30 aralıgına sakın kızmayın bırılerı cıksın dıye beklerken dussun dıyenlerde olacagını unutmayalım
Cefri hocam 14.70 altına gelecek diyenlerde var siz ne dersiniz bu konuda
hisse degerli bir hisse fakat süründürüyor ınsanları. Alanlarında elınde kaldı ben harıc benım 23 bın lotum vardı 10 tl malıyetlı verdım kurtuldum kımseye satamazdım suan olsa alanlarda alıcı gorunce basacaklar tursusunu kurmayacak kımse alıcı gelmıyor ettıklerı kardanda vaz gecmıyorlar var gucuyle haber beklenıyor ama nafıle bırılerı satmayı kafaya koyarsa 50 bın lot mesela ozaman 13 de gelır ama ben 15 altına salacaklarını sanmıyorum ancak 15 lerde alıcı gelır ozellıkle zıraat alıcıyı gorsun çakar malı
selam arkadaşlar 22 gördük satmadık hala burdayım bu tarz hacim az olan tahtalarda çok malda beklmek kadar yanlış yok sıkıcı oluyor borsada en mühüm şey vakit kaybıdır bizde burda az bir para ile vakit kaybı yapıyorum daha çok yerde daha çok çeşitli tahtalarda gezinmek en güzel olanı hareketin olduğu yerde bereket artıyorsa ordaki mal varlığını artırıp olası kar da artacaktır maalt ne yazıkki 2 aydır süründürüyor son bir yılda geldiği yere bakarsak iyi primli son 2 ve 3 yıla bakarsak ekside 10 yılda bakarsak daha çok ekside ve tabi birde olası beklentileri eklersek çoook çoook daha yol görünür falcılar gibi olduk galiba ama bu baskılar elbet kalkacaktır artık evet hayır oyunudan sonra yaz aylarının başlangıç günleri ile artık 22 üzerinde kalıcı olmaya başladığımız günler gelecektir
trafikte kar yağınca biranda elinde zincir ile, yağmur yağınca şemsiye ile çıkan işportacı misali bizim hissede de bi alıcı gelince, amca direk elinde lotlarla gel abi gel aktiften al pasiften veriyim nasıl istersen diye ortaya çıkıyo
Son düzenleme : boombeach; 28-03-2017 saat: 17:49.
bu günkü alımların çoğu 17.80 nin üstünde oldu sanırım.. kapanış tırt oldu ortalamanın bile cok altında kaldı.. neyın kafasını yaşıyorlar..
burda kısa vadede çok kazanacağım diyen yanılabilir. maalt uzun vadede çok güzel kazançlar sağlayabilecek bir kağıt. ha belli olmaz belki yarında kazandırır(hemen gitmez de demiyorum) kasadaki para, sermaye, kira geliri, yeni otelin inşaatı, gelen bilançolar vs... vs... az-çok kardan, zarardan anlayan adam ne yapacağını bilir. satan yok 30bin lot alacağım tahta boş 50-100 lotlarla kademe kademe torba dolduracağız diye uğraş dur. hacim görelim nasıl alıcı geliyor bakın.
yatırım tavsiyesi değil.
takas paylaşabilecek var mı
Yer İmleri