Sayfa 245/992 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345745 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,953 - 1,960 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - I

1.  Alıntı Originally Posted by eaw Yazıyı Oku
    ben garanti yapı kredi gibi büyük ölçekli bankalarla çalıştım hep oranlar %23 verdiler
    küçük ölçekteki bankalara fiba burgan gibi güvenemedim ama sizlerin deneyimiz var gibi anladığım kadarıyla sanırım bende bu 25 temmuzdan sonra ki oranların farkına bakacağım eğer fark %2 ve fazalası olursa geçerim gibi geliyor. sizin fiba burgan gibi bankalara yatırdığınız meblağ na kadar civarı sorması ayıp(
    Burganlada fiba ile de çalıştım fibaya 150k dan fazla yatıracaksaniz dikkatli olun en fazla bu tutara kadar eft yapılıyor,fazlasını ya elden alacaksınız yada şubeden eft masrafı ödeyeceksiniz,burganda bir sorun yaşamadım ama yinede çıkış işleminin nasıl olacağını mutlaka konuşun derim

2. Kirazlar hosgeldin 5 gittinler haric piyasada oranlar ne alemde acaba ben bugun qnb ye sordum 21.60 dediler rakam 1m.

3. burgan 23,75’e düşürmüş oranı

4.  Alıntı Originally Posted by greenmevduat Yazıyı Oku
    500 bin dolarım olcak ve onu 3 ,60 faizle bankada çürütcem...ne dim hayırlı işler...
    Mesela ne yapabilirdiniz? Merak ediyorum seçenekleri gerçekten. Saygılar

5.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Kirazlar hosgeldin 5 gittinler haric piyasada oranlar ne alemde acaba ben bugun qnb ye sordum 21.60 dediler rakam 1m.
    çok düşük diğer hafta pazartesi 23,75 'ten bağladım 136k...21,60 ne yahu dalga geçer gibi oran vermişler...reddetmissinizdir umarim...

6.  Alıntı Originally Posted by lunatic Yazıyı Oku
    Mesela ne yapabilirdiniz? Merak ediyorum seçenekleri gerçekten. Saygılar
    o kadar parayı sadece dolarda bırakmazdım fed 'in faiz indirebileceği trump in güçsüz dolar istediği bu senelerde çok riskli...

Alıntı Originally Posted by greenmevduat Yazıyı Oku
    çok düşük diğer hafta pazartesi 23,75 'ten bağladım 136k...21,60 ne yahu dalga geçer gibi oran vermişler...reddetmissinizdir umarim...
    sayın green, mevcut parametreler doğrultusunda nasıl bir pay yapmak mantıklı olur sizce toplam mevduatta? hangi oranda dolar, hangi oranda altın ve hangi oranda tl tutmalı bu bağlamda ?

YTD.

8.  Alıntı Originally Posted by canx34 Yazıyı Oku
    sayın green, mevcut parametreler doğrultusunda nasıl bir pay yapmak mantıklı olur sizce toplam mevduatta? hangi oranda dolar, hangi oranda altın ve hangi oranda tl tutmalı bu bağlamda ?

YTD.
    Bu yazida yatirim tavsiyesi olmayan ne anlamadim ))

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 245/992 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •