Sayfa 259/1012 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Webster kafayı vuruyordur/yemiştir iyice...

2. Red face

Alıntı Originally Posted by tades Yazıyı Oku
    Enflasyona çok takılmayın bence,enflasyon rakamları geçmiş dönemin rakamı faiZ gelecek dönemin rakamı hiçbirzaman aralarında 100/100 mantık kurulamaz.bu işler biraz şans işidir yüksek rakamla bağlarsın enf.düşer kardasın,enf yükselir zarardasın.faiz genel ekonomi ve arz talep olayıyla daha çok ilişkilidir.şükretmek lazım iki gün önce dolar alsaydım gitmişti %3 birde işin bu şeklini yazalım
    İyi de marttan sonra ÜFE geçişkenliği gerçeğe dönüşür TÜFE de yüzde 45 olursa bizim 6 aylık bulduğumuz 23-24 faiz rakamı ile ana paradan yemiş olmayacak mıyız?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    dolar üçlü rakamlarda iken anlık düşüşlerde powerla gırgır geçerdik sazan gibi dolar aldın diye bir an dejavu yaşadım
    Anlık düşüş? 7+,5.28

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    İyi de marttan sonra ÜFE geçişkenliği gerçeğe dönüşür TÜFE de yüzde 45 olursa bizim 6 aylık bulduğumuz 23-24 faiz rakamı ile ana paradan yemiş olmayacak mıyız?
    Onun için biraz şans biraz şans biraz öngörü diyorum dediğinizin tersi durumdada karda olacaksınıZ 29 oranla 6 aylık bağladım şimdilik öngörüm tuttu

5.  Alıntı Originally Posted by tades Yazıyı Oku
    Anlık düşüş? 7+,5.28
    dolar böyle işte yaramaz biraz ! ya şelale oluyor yada star wars episode 7 bölümünü çekiyor

Bu krizden para kazanma fırsatı kaçtı bence.onyıl sonra malınızı mülkünüzü satın döviz alın ,sonra yakalayabildiğiniz tepeden satın sonra yakalayabildiğiniz tepe faiZden uzunca bir vade yapın.sonra ister malınızı 3 misli yerine koyun ister çatır çatır harcayın hep aynı döngü oluyor.

7. G.Afrika MB faizi 25 baz puan arttırmış. %6.75
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    G.Afrika MB faizi 25 baz puan arttırmış. %6.75
    Sadece nominal faiz anlamlı olmayabilir bu ülkede açıklanan son yıllık enflasyon %5,1.
    Biraz Güney Afrika randı alsak mı
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Sayfa 259/1012 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •