Sayfa 260/1078 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: Sistem Takibi...

1.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim...

Takas işi çık sıkı takip istiyor. Alanda kalmıyor, satandan çıkmıyor... Bu nasıl dünya?!...
    Rica ederim, takas olayı hem sıkı takip istiyor hemde değişken, şöyleki işin içine bazen taze kan olsun diye yeni kurumlar katıyorlar, birde adamlar Ky nin yoğun kullandığı banka aracı kurumlarını kullanabiliyor, ama özel işleri hep aynı kurumlarla yapıyorlar, en azından benimkiler öyle yapıyor

Son olarak takas takibi para kazandırmıyor al sat yapmak duygusuz olmak lazım
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

"Veriler" sayfasına ilk girişte sayfa "BOŞ" olacaktır. Bu nedenle soldaki listeden tarih seçerken bugünün tarihini bilmek işe yarayabilir diye onu da ekledim.

İstesem bugünün sayfasını otomatik ekrana getirebilirm ama bu durumda sol taraftaki menü işlevsiz kalabilir. Kimsenin dikkatini çekmeyebilir.

Sırf o soldaki tarih listesi ve bunun Tabloya aktarımı olayı günlerimi aldı. Aslında çok basit olan bir iş benim için oldukça zor oldu!!!

Şimdi çok pratik oldu. Bundan böyle yeni tablo eklemem gerektiğinde sadece ve sadece 1 satırla bunu siteye kolayca ekleyebileceğim. Biz eski programcılar böyleyizdir.

- Minimum kod, maksimum perfomans....

illa böyle olacak. Şimdiki programcılar buna pek dikkat etmiyor..

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
    Sevgili Üstadım,
    Anarşist tavrım birini rahatsız etmiş olacak ki beni şikayet etmiş, kısa bir süreliğine site yönetimi tarafından cezalandırıldım. Bu yüzden bir süre site erişimim engellendi. Ancak bu tarz bir yöntemle ilgili tartışmaya girmeyeceğim. Herkes kendi doğrusunu seçmek konusunda özgürdür.

Biz kendi derdimize dönelim.

Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku
    Belalınız geldi.
    Elinize emeğinize sağlık.
    * Böyle bir web sitesi için 47 bin ziyaretçi pek düşük kalmış. Donanım benden sorulur
    diyen selimtogrul bir ara az biraz da webmaster lığım vardır diyebilir mi?
    ...
    Sn Don Kişot Abi,
    Bu konuda açık konuşmak gerekirse, kendi firmamızın web sitesini yapabilmek için dahi bir personel barındırmayı doğru seçenek olarak işaretleyen ben,
    doğru seçenek değilim diye düşündüm. Ancak siz bir vazife verirseniz bunu yapmak için elimden gelen çabayı gösteririm. Yeniden, en baştan başlamak dahi olsa.

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Çok teşekkür ederim....

Gözünüze çarpan ufak tefek hatalar ve eksiklikler varsa lütfen bildirin.

...
    Sevgili üstadım bu sözünüze istinaden;

Resimdeki bölüm sabit kalsa yani yukardan scroll ile kaydırma yapmış olsak ta bu alan sabit dursa nasıl olur ?

Gerçi her satırda yanına yaklaştırdığımızda o sütunun içeriğine dair bilgi 1-2 sn içinde cursor un yanında beliriyor. Ama yinede siz bilirsiniz?

10/01/2018 tarihinde yapılan kontrolde daha önce sistem al -tut-sat seçenekleri kendi içinde gruplanıp listelenebiliyorken,
    bu tarihte yeniden listeleme yapılamamış görünüyor.Sanırım son değişiklik yapılrken o değişkenlerin sıralaması eksik kalmış.
    Saygılarımla

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku

Resimdeki bölüm sabit kalsa yani yukardan scroll ile kaydırma yapmış olsak ta bu alan sabit dursa nasıl olur ?
    Gerçi her satırda yanına yaklaştırdığımızda o sütunun içeriğine dair bilgi 1-2 sn içinde cursor un yanında beliriyor. Ama yinede siz bilirsiniz?

10/01/2018 tarihinde yapılan kontrolde daha önce sistem al -tut-sat seçenekleri kendi içinde gruplanıp listelenebiliyorken,
    bu tarihte yeniden listeleme yapılamamış görünüyor.Sanırım son değişiklik yapılrken o değişkenlerin sıralaması eksik kalmış.
    Saygılarımla
    Geçmiş olsun diyelim ama o tarz bir paylaşım da hoş olmamış. Ceza almanız bu durumda normal gibi...

Dediğiniz gibi başlıkları sabit bırakmak çok daha güzel ama program için kullandığım Tablo modülünde başlığı sabit bırakınca bir türlü satırlarla başlığı denk getiremedim. Halen buna çözüm arıyorum ama dediğin gibi alternatif olarak <ipucu> olarak neyin ne olduğunu yazdırdım...

Sıralama sorununu şimdi hallettim. Daha da güzel bir şekilde sıralayacak. Normal sıralamada AL 'dan balayacak, ters sıralama da SAT 'tan başlayacak. Büyük kolaylık sağlayacaktır...

Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku

* Ana Sayfa daki ASELS grafiği 15 Mart, XU100 grafiği 23 Mart 2017 tarihine ait.
    Bunlar güncellenebilir mi?

* Linkler olarak adlandırılan grafiklinkleri.html sayfası yeknesaklık açısından Grafikler
    olarak isimlendirilebilir mi?

* Grafikler üzerindeki Copyright 2016 ibaresini güncellemek gerekir mi?

* Grafikler üzerinde daha önce yapılan analiz çalışmalarını silmek gerekir mi?

* Forumdaki imza satırına Grafikler ibaresinden sonra Veriler ibaresi ilave edilebir mi?
    Kolay gelsin. Allah kolaylık versin.
    Üstadım sadece Grafik üzerindeki Analiz çalışmaları olayı kaldı. Geri kalan tüm eksiklikleri giderdim. İnşaAllah sorun olmadan kullanabiliriz...

Analiz olayını da yukarıda bahsetmiştim. Bir karara varabilirsek o cihetde devam edelim...

ASELS grafiğindeki 2016 ibaresini değiştirmedim. Çalışmanın ne zaman yapıldığının belli olması açısından o sadece böyle kalsın. Diğerleri yarından itibaren 2018 olacaktır... İ

Yaptığım değişikliklerin aktif olabilmesi için sık sık sayfalarınızı <CTRL> ile yenileyin. Aksi halde cache bellekte kalan eski sayfalar çalışacaktır. Birkaç güne kullandıkça sorunlar kendiliğinden düzelir. Ya da belleğinizi temizleyin...

MRDIN sıralamada rekora doğru gidiyor...

Ne kadar zamandır TUT pozisyonunda olduğunun resmidir... Bakalım daha ne kadar dayanabilecek...

CandleStick grafiklerinde "Açığa Satış" verilerini eklememişim/yanlış olmuş. Şimdi yeni ve doğru verilerle yeniden yüklüyorum...

Hem yoruldum hem de acele ediyorum. Hem siteyi güncellemek hem de yazılım aynı anda olunca hatlar karışıyor...!!! Affola...

Bu vesile ile 2018 ibaresi de denenmiş oluyor...

Şimdilik benden bu kadar. Eksiklikler ve sorular ile talepleri bugün alabilirim.

Yarından itibaren birkaç gün dinleneceğim. Sadece verileri güncelleyip, inşaAllah siteyi güncel halde tutacağım...

Sayfa 260/1078 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •