Sayfa 272/898 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372772 ... SonSon
Arama sonucu : 7183 madde; 2,169 - 2,176 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1.  Alıntı Originally Posted by denizci2 Yazıyı Oku
    Yani bu açıklamayı kesin olarak doğrumu diyorsunuz.ya yalansa

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sizce yalan olsa bu kadar saat neden beklediler?Şirket ve kendi imajlarını baltalamak içinmi? Bu saatten sonra gelecek olası yalanlamanın inandırıcığı kalırmı?Eğer yalanlama gelirse patronun bu saati mal toplamak için beklediğine herkes inanmazmı?(İllegal olarak başka kurumlardan)

2. Lotunuza sahip çıkın şeklinde devam etmiş söyleşi...

3. Küçük yatırımcı el birliği ile bokunu çıkardı. Sasası olanın tasası olmaz diye kendi kendini gazladı. Anadolu Isuzu speğe örnek oldu.

4. Peki o zaman bir patron kendi şirketi için neden böyle bir konusma yapma gereği duyar.
     Alıntı Originally Posted by serden Yazıyı Oku
    Sizce yalan olsa bu kadar saat neden beklediler?Şirket ve kendi imajlarını baltalamak içinmi? Bu saatten sonra gelecek olası yalanlamanın inandırıcığı kalırmı?Eğer yalanlama gelirse patronun bu saati mal toplamak için beklediğine herkes inanmazmı?(İllegal olarak başka kurumlardan)

5. Hala inanamıyorum ya sabahtan beri bu adam böyle nasıl açıklama yapar ya parasını zararını geçtim cok yazik çok

SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by denizci2 Yazıyı Oku
    Peki o zaman bir patron kendi şirketi için neden böyle bir konusma yapma gereği duyar.

Fiyatı aşırı şiştiği ve hissede aleni manipülasyon yapıldığı için olabilir mi?
    YTD

7. Himmm hisse çok yukseldi diye düşünüp böyle açıklama yapayimda benim şirketim taban taban düşsün diye de düşünmüş olmalı
     Alıntı Originally Posted by jtucker Yazıyı Oku
    Fiyatı aşırı şiştiği ve hissede aleni manipülasyon yapıldığı için olabilir mi?
    YTD

8. Açıklama olmamış aynen,ben olsam onun yerinde bu rakamları bulmuşken tamamen yerli yatırımcının üzerine bırakırdım şirketi.Böyle tarihi fırsatlar bir daha denk gelmez.2017 Aselsanına hoşgeldiniz arkadaşlar.

Sayfa 272/898 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372772 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •