Sayfa 278/998 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    topik geberik yada çok içerde fikir beyanı yok şuradan şort buradan long yazılmasını seviyor ah eski topikler graflar ,yorumlamalar havada uçuşuyordu.Gerçi çoğu kişi çalışıyor sadece takip ediyor burayı.
    Ben şahsen viop da şuradan aldım şuradan sattım yazmanın mantığını anlamıyorum. viop gibi hızlı bir mecrada bir insan günde 5 kere short long yönlü fikir değiştirebilir. viop hisse gibi değil ki düştükçe biriktiriyorum falan densin!! Hadi hisse başlıklarında düzenli paylaşım yapan birisi zamanı gelince sattım falan yazması etik. Çünkü nede olsa birileri seni takip ediyor olabilir. Ama viop da bence gereksiz. Ama yön işaret eder gibi manipülasyon kokan lar hariç fikir beyanları tabikide olmalı. Forum bunun için var zaten.

2.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Ben şahsen viop da şuradan aldım şuradan sattım yazmanın mantığını anlamıyorum. viop gibi hızlı bir mecrada bir insan günde 5 kere short long yönlü fikir değiştirebilir. viop hisse gibi değil ki düştükçe biriktiriyorum falan densin!! Hadi hisse başlıklarında düzenli paylaşım yapan birisi zamanı gelince sattım falan yazması etik. Çünkü nede olsa birileri seni takip ediyor olabilir. Ama viop da bence gereksiz. Ama yön işaret eder gibi manipülasyon kokan lar hariç fikir beyanları tabikide olmalı. Forum bunun için var zaten.
    Bazı arkadaşlar Patlayi üttüğünu yazıyor sürekli burada ütülen sen ben küçük yatırımcılar kazanan her daim pala. Eğer buna dikkat ederseniz arkadaşlarımız incinmemiş olur.

3.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

mesaj 2185 ten devamla,

a mavi ok yeni trend ekledim, esasen dünden beri vardı,..
    öncekiyle birlikte turuncu ayrımındaki direnç böylelikle kalınlaştı,
    yukarı kırılımının sertlik derecesi arttı demek bu(sub),
    çünkü turuncu alana geçerse hem öncekini hem de yeni oluşanı kıracak(sub),

reel durum(obj):
    a kırmızı alanda fiyatlar açılıştan bu yana devam ediyor,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

4.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    psikolojik deneydir benim sorduğum soru kimisi korkuyor ağzımdan birşey çıkar başım ağrır diye, kimisi malda yakalanmış tikerim krizini diyor,kimisi çalışıyor buraya yazmıyor sadece göz ucu ile takip ediyor, kimisi hiç fikri yok tuttuğu siyasi partiden dolayı kendine yediremiyor anlatamıyor böyle gidiyor
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5. burdaki fiyatlar arşa çıkınca yeni mecralara yelken açtılar...

Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    topik geberik...
    Bunun bikaç sebebi var, diyelim ki aşada 200 kişi var ama endekis daytradeci vobcu zaten bir elin parmağını geçmez, çoğunluk hisseci
    Eee malüm 20 temmuzdan beri tüm hisselerin içinden geçtiler.
    Bist30 da şanslı 4 adet hisse kaldı
    Pgsus
    Bimas
    Tavhl
    Tcell
    Olanlar pek zopa yemedi, diğeri ehh işte diyip sineye çekti, sessizce bekliyor
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    topik geberik yada çok içerde fikir beyanı yok şuradan şort buradan long yazılmasını seviyor ah eski topikler graflar ,yorumlamalar havada uçuşuyordu.Gerçi çoğu kişi çalışıyor sadece takip ediyor burayı.
    akp döneminde hiç bu kadar yüksek enflasyon ve faiz olmadı...

bu dönem hiçbir dönemle örtüşmüyor...

işin aslı umrumdada değil...

kim kimi öpüyorsa öpsün...kafada yormuyorum...

8. sasa var hekts var...

Sayfa 278/998 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •