Sayfa 284/1001 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384784 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,265 - 2,272 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Sn.myfinans geçen gün paylaşılan getiri miktarları günlük mevduatla karşılaştırıldığında çok büyük bir fark yoktu günlük getirilerde. Nkolay ortalamada günlük mevduatın üzerinde getirisi vardı 10 günlük getiride ama takip etmenizde fayda var
    Kendi içinde de dengesiz deniyordu da.Yani bir gün başka bir gün başka getiri veriyor denilmişti.
    Galiba belli bir vadeye göre satıyor bonoyu ama siz isterseniz günlük bozduruyorsunuz.Ama mesela 15 gün sonra bozdurduğunuzda vaad edilen oranı almış oluyorsanız sorun yok.
    Geçen böyle bir konu geçince tereddüt ettiğimden sordum.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Kendi içinde de dengesiz deniyordu da.Yani bir gün başka bir gün başka getiri veriyor denilmişti.
    Galiba belli bir vadeye göre satıyor bonoyu ama siz isterseniz günlük bozduruyorsunuz.Ama mesela 15 gün sonra bozdurduğunuzda vaad edilen oranı almış oluyorsanız sorun yok.
    Geçen böyle bir konu geçince tereddüt ettiğimden sordum.
    Getirideki değişiklik faiz hesaplama yönteminden kaynaklı gözüküyor yada ben öyle gördüm

3.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Anl ile ilgili çalışanların şehir efsaneleri bitmiyor
    Diğer Forumda Başkasına Yine Yanlış Bilgiler Verilmiş Akbank Tarafından
    Fonun Sadece Sabancı Holding Çalışanlarına Satıldığını Normal Müşterilere Satışa Kapalı Olduğu Bilgisi Verilmiş

Neyse ki Doğru Bilgiyi Verdim Kendisine.
    banga bireyselde çalışanların çoğu yatırım fonu , borsa işlerinden anlamaz ... günlük rutin işlerinin dışında olduğu için...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

4.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    banga bireyselde çalışanların çoğu yatırım fonu , borsa işlerinden anlamaz ... günlük rutin işlerinin dışında olduğu için...
    Anlamaz da merakta mı etmez insan, işiyle ilgili konular bunlar.
    Demekki kendi şahsi birimlerini de kafa göz yara yara değerlendiriyor bunlar.

5.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    Bilgisizlik Ayrı Bir Şey Olmayan Bilgiyi Üretmek Ayrı Bir Olay

Dediğiniz gibi olsa , bilgimiz yok demeleri lazım.
    Sabancı Çalışanlarına Özel Satılıyor Demişler
    Burdan Başkasına Valörlü Fon Demişler
    Kısaca Garezi Olabilir Bankanın

6. Vakıfbank ppf VK6 nın kodu mu değişti
    06F gibi görünüyor

7.  Alıntı Originally Posted by kocaballi Yazıyı Oku
    Vakıfbank ppf VK6 nın kodu mu değişti
    06F gibi görünüyor
    Bankada nasıl gözüküyor bilmiyorum ama Tefas'ta hala VK6 olarak gözüküyor.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

8. kusura bakmayin burada soruyorum. baska yer bilmiyorum. cok off-topik tir!
    Ben bir iki gun kurban bayramindan once bilet almam gerekir 10 kisiye van-istanbul ucagi. bunu simdi alsam iyi oluyor yoksa kac gun bayramnan once?
    mesela simdi bakiyorum yarina bilet var 170 tl. bayrama 1 gun kaliyor zaten. kurban da da boyle oluyormu?
    turkiyenin ucak fiyat durumlari nasil oluyor?

tesekkur ederim

Sayfa 284/1001 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384784 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •