Dün gece Site için yaptığım yenilikleri yayınladım. <CTRL + F5> veya <CTRL> + Yeline butonuna basmanız gerekebilir...
Temel Analiz olarak da bazı işlevsel verileri imkan dahilinde paylaşmayı düşünüyorum. Bu verileri düzenli olarak veritabanında tutamadığım/bulamadığım için anlık güncel yayınlayamayacağım. Ancak haftalık olarak veya sizlerin talepleri doğrultusunda Günlük olarak yayınlayabilirim. Talep olmazsa hafta sonları güncelleyeceğim...
Dün ilk olarak "Temettü Verimi" Tablosu yayınladım. Bu şekilde "geçmiş yıllarda hagi hisse ne temettü vermiş ve bu esnada F/K oranı neymiş" anında görebileceğiz.
Benim gibi yatırımcı olarak olaya bakanlar için işe yarayacağınıu ümit ediyorum...
Yetiştirebilirsem bugün de "Bilanço Özet Bilgileri" paylaşacağım. Mâlum yeni yeni bilançolar gelmeye başladı. Bu bilgiler de işe yarayabilir diye düşünüyorum.
Zor olan ise her hisse için detaylı Bianço bilgilerinin paylaşımı. Bunu belki hisse bazlı talepler doğrultusunda paylaşabilirim. Çünkü her hisse için tek tek bilanço verilerini alıp bunları tablolara dökmek için bu verilere bir veritabanından otomatik olarak ulaşmak lâzım. Şimdilik araştırıyorum. Fakat dediğim gibi hisse bazlı talepleri değerlendirebilirim...
Görüş ve düşünceleriniz benim için önemlidir. Lütfen esirgemeyin...
NOT: Siteye Veriler Menü başlığı için yaptığım menü cubuğu eklemesi hoşuma gitmedi. İlk fırsatta daha iyisini yapabileceğimi umuyorum. Şimdilik bu şekilde idare edelim. Tavsiye varsa alabiilrim...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Eline emeğine sağlık sayın T/A kolay gelsin.
Günlük, Haftalık ve Aylık Grafikler ve Veriler Güncellenmiştir...
http://teknikanaliz.site/grafikler.html
http://teknikanaliz.site/VerilerMenu.html
NOT: Tabloların güncellenmesi için sayfayı yenileyin...
Ellerinize sağlık Sn. T/A, iyi tatiller.
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri