Sayfa 292/297 İlkİlk ... 192242282290291292293294 ... SonSon
Arama sonucu : 2372 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by Huzur Yazıyı Oku
    google balçova egepark avm yorumlara baktım...........yorumlarda 2-3 işletmenin kaldığı söylenmiş.......decatlon,köfteci yusuf vb.....yorumların bazıları şöyle........

Hayalet kasaba gibi 3 işletme var sadece...

Taşınıyor... El değiştiriyor. Hastane olacağı söyleniyor. Dükkanlar hep kapalı.. Açık bir iki yer kalmış.

anladığım kadarıyla daha çalışmalar başlamamış.......hala bekliyor.......tadilat çalışmaları ne zaman başlayacak acaba.....
    Halka arz ile birlikte bilinen bir projeydi. Ben de çok büyük umutlar bağlamıştım bu projeye. Tabi diğer inşaat projeside var. 2025 de çalışmalar başlayacaktı sonra yıl sonu oldu. Sonra 2026 oldu. Muhtemelen daha da ötelenir. Diğer tüm projeleri ve işleri de 2-3 yıl ötelendi zaten. Muhtemelen 2030 kadar pek bir şey yapmayacaklar.

2.  Alıntı Originally Posted by mantıcı Yazıyı Oku
    Herkese iyi haftalar dilerim… Her pazartesi hızlı başlangıç ve sonrasında başladığı yere geri dönen hissemizde yeni ritüeller oluşmaya devam ediyor. 62-63 TL yi bu hacimlerle geçmesi çok zor. Fonun içeriğinde değişimler oluyor tınaztepe ağırlığı düşüyor. Katılımcı sayısı günlük 400 lerden 30 kişilere düşmüş durumda. Tekrardan bir yatay bandı oluşturuyoruz. Bilanço geldi ama yeterli tetikleyici hareketi yapamadı. Yeni haberlere ihtiyacımız var.
    Fon 2-3 gün eksi yaksın hatta yerinde saysın yüklü çıkışlar olur demiştim ve öyle de olmaya başladı. Çok sayıda büyük yatırımcı çıkıyor 1 haftadır. Yerlerine gelenler küçük miktarlı yatırımcılar. Bir hafta daha buralarda kalırsa tam tersine hızla geriye gider fon. Maalesef bu işi tek yapabilen Tera gibi gözüküyor.

3. Bir basit sorum olacak?

Siz Tınaztepe patronu olsaydınız, neyi yapmaz veya neleri yapardınız, neleri daha farklı yapmaya çalışırsınız?
    Hangi noktaları aynen bırakır değiştirmezsiniz?
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

4. Sağlıktan kazandığımı (özel hasta) sağlık sektörüne yatırım felsefesiyle henüz 3 ay dolan tnztp yatırımımı, daha potansiyeli olabilecek, bence ucuz bir şirket nedeniyle %55 kar ile sonlandırdım. Her zaman takibimde olacak,ileride belki yine gelirim buraya.

5. Balçova'daki avm'yi komple büyük bir sağlık grubuna satar,ilk etapta tüm Ege bölgesi illerinde hastaneler açar,ya da satın alırdım. Bence Tınaztepe perifer de büyümeli.

6. Sn.Acemşah Bist tarihinde bana göre çok başarılı 2 başarısız 1 sağlık girişimi var. Acıbadem Hastaneleri ( kottan çıktı işlem görmüyor ) ve Mpark başarılı örnekler olarak göze çarparken Sevgi Sağlık Hizmetleri (işlem görmüyor batık ) başarısız örnek olarak sayılabilir.
    Sağlık tarafında da bence başarılı olmanın yolu diğer sektörlere benzer yaklaşımlardan geçiyor. En önemli konulardan birinin yerel kalmamak olduğunu düşünüyorum. Global bir büyüme stratejisiyle büyümek önemli. Yerelde ne kadar güçlü de olsanız bir süre sonra rakipler gelip pazar payınızı alacaktır.
    Sağlık sektöründe bundan sonraki yıllarda teknoloji ve yapay zeka uygulamalarının öneminin artacağını düşünüyorum. Buna ayak uyduramayan işletmeler oyun dışı kalabilir. Yenilikçi inovatif teknolojik çözümlerin içinde olmak için ciddi finansman gücü ve know-how gerekecektir. Bu sebeple bunları sağlayabilecek stratejik gruplarla işbirliği veya ortaklıklar önemli olacaktır. Başarılı olan sağlık girişimlerinin hikayelerinde bu tonlama ve global bir vizyonla büyüme modelini görüyoruz.

Bu yatırımların alınabilmesi için en önemli konulardan biri de kurumsallaşma . Kurumsal ve sürdürebilir bir yönetim anlayışına sahip bir Tınaztepe stratejik bir ortaklıkla çok farklı bir lige çıkabilir diye düşünüyorum .

7. Güzel günleri yakın sağlık grubu ama kısa vadeli düşüşler, düzeltmeler çokta dert edilmesin. Bugün cogu büyük gruba göre çok iyi performans gösteriyor.

8. Cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
    Çok değerli tespitlerde bulunmuşsunuz.
    Katılmamak mümkün değil.
    Yabancıların bu ara sağlık hisselerine ilgisi mevcut
    Özellikle Warren Buffetin gecen haftaki dev sağlık hisselerine yatırımdan sonra..
    Yabancılar zaten toplamaya başladı.
    Tınaztepe yerel olsada şu an MLP den borsa acısından cok daha basarılı bence.
    Mlp kira cve elektrik giderlerine personel maaşlarına calışırken, bu giderler Tınaztepe de yok üstelik belli bir kira gayrimenkul gelirleri mevcut.
    Ancak belli bir hadden sonra büyümek gerekir..
    Yabancılar acıbadem örneğinde olduğu gibi gelip ederinin cok cok fazlasına satın alıyorlar bu sağlık şirketlerini..
    Hoş fon yoluyla zaten toplanıyor...

Bol kazançlar dilerim..
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

Sayfa 292/297 İlkİlk ... 192242282290291292293294 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •