Sayfa 307/1001 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Aşil abi hesaplarınızda gülben ergen deflektörü kullanmıyorsunuz hatanızı nacizane belirteyim dedim

kadın ne zaman temettü yazsa elimize veriyorlar

bide bundan temettü hisseleri yalnız etkilenmiyor hepsi gidiyor

bi ara borsaya giricem enkai mı şişe mi dedi ikisininde beli doğrulmadı.

yalansa yalan diyin. buyrun ateyizler açıklayın.
    İndikatör Amerigada...hatta osilatör..

Para bulduk yeahh denirse, hop yardır Mürsel 8800...

Yavri yavri Huma Guşu diye ağıt gelirse...yandı gülüm keten helva...

Bi de ortaya garışık var....XXX milyar dolar ticaret hacmine varan anlaşma...ne zaman....kim....ne şekilde...

Hayır gri listeden çıkalım bari diyecem, taze Rusyayla iş çevriliyor diye üç beş kişiye yassah geldi...

Du bakali Pala bulur bi yolunu, gerekirse haraç verir not neyim arttırır, bastı mı milyon doları...yazarlar raporu niye yazmasınlar...

Kulağımız ABD den gelecek olan kaval sesinde.....

Kavalı...sokmasalar bari...o da bir şeydir...

2.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    menü yok derse, cam şişede su varsa hele hele açıp bardagi doldurusa bil ki zaten silkecek
     Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Menüsü olmayan yere girmem
    Pazar günü o hatayı yaptım.. konak pier de adabeyi restuaranta gittim...3 çeşit meze ..1 yeşil salata..2 çiftlik çiprası..500 er gram 1030 gr geldi 2 si... kalamar ..ayrıca 35 lik rakı..3800 +200 de tip 4000 lik olduk...ha aslında nereye gidersen hemen hemen fiyatlar aynı...3 aaşagı 5 yukarı başka yerde yesek belki 3200 gelirdi yada3500 yada 4000 olabilirdi.. ama menu olmayışı insanı geriyor...ama kordonda ki balıkçılarda yeseydim yine aynı para olacaktı..bunda hç olmazsa denize sıfır olması hizmette iyi tek fark eskiden ayda birde olsa bunu yapabiliyorduk..artık 3 ayda bir anca yapabiliyoruz..ve ileride belki hiç yapamayacagız..bundan 5 sene önce ..her ay balık yemek için urla yada foçaya gidip...balık yiyip rakı içip..bir gece de konaklayıp geliyorduk...şimdi hesap ettim..urlaya gitsem en az 250 benzin yakacak...alkol alsan dönüşte araba kullanacaksın..konaklamalı çok pahalıya patlayacak...iyisimi zmir içi olsun dedik..ama menusüz de hesabın ne gelecegini bilmeden karambole gitmekte adamı rahatsız ediyor...dünyada böyle bir sistem herhalde birtek bizde vardir.. menusuz restuarantlar....

3.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Amazon gümrük kargo vs herşey içinde ödemeyi alıyor sizden ödeme ekranında.direk kapınıza geliyor ürünler.hatta gümrğk ücreti bazen daha düşük kaşırsa amazon size iade ediyor farkı.gümrük limitini geçen bir ürün ise zaten listelemiyor amazon sitesinde,veya sizden aldığından fazla gümrük ödemişse kendi karşılıyor.mesela yukarıda fotosunu attığım ayakkabılar 100-200 tl zamlanmış sadece 3 ayda.
    Şimdi sipariş geçtim ,son onayı vermedim.
    Kargo icin: 350.89 tl
    İthalat ücreti depozitosu:448.54 tl çıkıyor.
    Ayakkabı: 2.141 tl.
    Toplam: 2.940 tl.
    Burada aynı ürün 3.990--4.999 arası .
    3350---3500 tl arası iki yer buldum tek kalan 40 ve 45 numara..

4.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Amazon'un satıcıya kestiği hatırı sayılır komisyon oranı ve satıcının kârını 2940 TL den çıkarırsanız, 3990-4999 TL arası satan yurdum esnafının hunharca müşteri öptüğünü anlayabiliriz.

Kesinlikle amazondan sipariş verin. Bizim esnafımız başka türlü yola gelmez.

5. Ermeni güçlerinin döşediği mayının patlaması sonucu 4 Azerbaycanlı polisin şehit olmasının ardından Azerbaycan, Karabağ da terör karşıtı operasyona başladığını dünyaya ilan etti. Azerbaycan ordusu, hava savunma sistemleri ve radarların da yer aldığı çok sayıda askeri hedefi vurdu.

Azerbaycan ın Karabağ da başlattığı terörle mücadele operasyonuna yönelik AB den açıklama geldi. AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell yaptığı yazılı açıklamada, Avrupa Birliği, temas hattında ve Karabağ ın diğer yerlerinde yaşanan askeri gerilimi kınıyor. Düşmanlıkların derhal durdurulması ve Azerbaycan ın mevcut askeri faaliyetlerini durdurması yönünde çağrıda bulunuyoruz.

https://www.karar.com/dunya-haberler...uluyor-1788271

Ulan deyyus, 6 polisimiz sehit olmadan yapsaydin ya bu aciklamayi.

Bir de, Bakü ve Karabağ Ermenileri arasında diyaloğa acilen dönülmesi gerekiyor. Bu askeri gerilim, bölgedeki halkın göçünü zorlamak için bir bahane olarak kullanılmamalıdır.demis.

Korkusu orada daha buyuk bir catsima derdi degil, bunu kullanacak siginmacilar Avrupa'ya gelmesin diyor.

Dunya yanacak, acliktan kivranacak ama bunlarin kapisini kimse calmayacak.

Musk'tan X açıklaması: Platform herkese ücretli olabilir
    Tesla ve SpaceX şirketlerinin Üst Yöneticisi (CEO) Elon Musk, X sosyal medya platformuna erişebilmek için tüm kullanıcıların ücret ödemek zorunda kalabileceğini belirtti.

7. Bakan Işıkhan, memur ve memur emeklileri için tarih ve oran vererek açıklamalarda bulundu. Işıkhan, gerçekleşecek zammın 2024 yılında yüzde 50 ye yaklaşacağını söyleyerek, -Memur ve memur emeklilerimiz için enflasyon hedeflemelerine göre Ocak 2024 te yapılacak artış yaklaşık yüzde 50 ye yaklaşacaktır.- En düşük devlet memuru maaşı 22 bin 17 liradan yaklaşık olarak 33 bin lira seviyelerine çıkacaktır- dedi.

https://www.karar.com/ekonomi-haberl...ilacak-1788264

Bunu inanan olur diye mi soyluyor bu ?

Herhalde.

Oysa ki, secimden once, bir, genisletilmis koordinasyon toplantisi (!) yapip, reislerinin kararini uygularlar.

Ozetle, 3.000 TL. maas artisi, Memur ve emeklimizi enflasyona ezdirmedik palavrasi.

Yok artik diyenler gecmis 23 yila bi baksin, ne yapacaklari orada yaziyor.

8.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    ürünün satıcısı amazon germany
    gönderici amazon germany olmalı buna dikkat edin.

Sayfa 307/1001 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •