Benim koç gurubuna güvenim sonsuz.Yatýrýmý mý araþtýrdým ve yaptým.Uzun vadede olsa elbet beklenti gerçekleþecek .Otel 6 yýla yakýn pasif durumda çürüsün diye yaptýklarýný düþünmüyorum
Bekleyip göreceðiz
Benim koç gurubuna güvenim sonsuz.Yatýrýmý mý araþtýrdým ve yaptým.Uzun vadede olsa elbet beklenti gerçekleþecek .Otel 6 yýla yakýn pasif durumda çürüsün diye yaptýklarýný düþünmüyorum
Bekleyip göreceðiz
Yukarýda yer alan bilgiler tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrýmcý profilinize uymamaktadýr
sanýrým hisse yaþý olarak ben daha büyüðüm maliyetim daha aþaðýda çünkü![]()
3 kattan fazla karda bekliyorum ve beklemeye de devam edeceðim..
sizin düþündüðünüz kadar uzun süre olumsuzluk olacaðýný da düþünmüyorum ha olursa da 3 yýla kadar hatta gerekirse 4-5 yýla kadar vademiz var sorun yok yani ;)
umarým hep birlikte kazanýrýz...
Hisse fiyatýný etkileyen en önemli etmen bana göre mahkeme süreci.
Belediye, Danýþtay kararýna uygun þekilde imar planý yaptý.
Mahkemeden olumsuz karar geleceðini düþünmüyorum zaten.
Sadece süreç uzuyor. Þirket inþaat için mah. kararýný beklemek zorunda.
Eðer belediye davaya raðmen inþaat ruhsatý verirse o zaman baþka.
Bu otel eninde sonunda yapýlacak, sermaye arttýrýmlarý yapýlacak.
Bunda þüphe yok zaten.
Söylediklerimde olumsuz bir durum da yok aslýnda.
Neyse, dediðim gibi herkes duymak istediðini bekliyor.
Bol kazançlar.
maalt üzüyorsun ama![]()
Yukarýda yer alan bilgiler tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrýmcý profilinize uymamaktadýr
Þirketin yatýrým iþleri birimini arayýp, bilgi alabilen oldu mu acaba ?
caným benim ne güzel þeysin sen öyleToparlan
afferim sana ,kendi kendime yazýyorum
![]()
Yer Ýmleri