Sayfa 310/1000 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410810 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 2,473 - 2,480 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    şu düşüş hoş olmadı. 106,600 kırıldı havasını netleştirmiş gibi yapıp bir ayı tuzağı mı kuruldu diye düşünüyor insan ama hayırlısı bakalım
    dolar tepki bile veremiyor ,borsa ayakta kalır

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Sanırım ACC almak için yanlış gün seçtim
    bence tam tersi üstat doğru karar verdiniz düşüşlerde acc şaşırtıcı şekilde yüksek getiriyor ve bu zaman aralığında çok inatlaştı piyasayla. Piyasa dönerse yıldız olabilir :D

3.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Belli olmaz pangacı üstadım.
    ACC iyi sigortalama yapabiliyor.
    %50 ACC %50 KVBF gidiyorum.
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    Bende o yüzden girdim bugün artı gidiyordu tahminim ACC yarın pozitif gelecek biraz yüksekten almış olduk

4.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    bence tam tersi üstat doğru karar verdiniz düşüşlerde acc şaşırtıcı şekilde yüksek getiriyor ve bu zaman aralığında çok inatlaştı piyasayla. Piyasa dönerse yıldız olabilir :D
    Biliyorum sn.sevinen düşüşün devamını bekleyeceğiz bakalım nasıl devam edecek ACC devamı gelirse görmüş olacağınız. Birde düşüşten dönüşte diğer hisse fonlara geçiş yaptık mı tamamdır

5.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    madem tahvillerde düşüş var, ben de değişim yapıp kvb'ye geçtim.
     Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Tzv den tzl ye geçtim bugün.Sanki kvba fonlar ppflerin altında kalacak ya da yaklaşık aynı getirecek izlenimi var bende.
    Bende tcd den gelen para ile yht aldım bugün için.
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

6.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    dolar tepki bile veremiyor ,borsa ayakta kalır

sanırım avrupa kaynaklı. Dediğiniz gibi dolar ve faiz sakin. Bu şartlarda trendin bozulmaması lazım. Ayrıca ne olur ne olmaz diye uzun vade yatırımcı moduna geçeceğim için tcd yanına acc de ilave etmiştim, hayırlısı.

7. Dostlar basligi takip eden biri olarak meraktan soruyorum. Bircok fonun adi geciyor ama neredeyse hic portfoy dagilim raporu pdf paylasilmiyor ve/veya tutulan enstrumanlarin detayi hk. konusulmuyor. Herkes bunlara hakim mi, yoksa goz ardi edilip sadece gunluk getiri yuzdesine mi bakiliyor.
    --Kişisel görüşlerim olup, yatırım danışmanlığı tavsiyesi değildir

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Arap Şükrü Yazıyı Oku
    Dostlar basligi takip eden biri olarak meraktan soruyorum. Bircok fonun adi geciyor ama neredeyse hic portfoy dagilim raporu pdf paylasilmiyor ve/veya tutulan enstrumanlarin detayi hk. konusulmuyor. Herkes bunlara hakim mi, yoksa goz ardi edilip sadece gunluk getiri yuzdesine mi bakiliyor.
    Arap ağabey,
    Bu arada malı biz arap Faik'ten alıyoruz.
    Ben ayda bir açıklanan dağılımlara bakıyorum.
    Özellikle ÖST'lerde.
    Fakat değişken ve hisse yoğunu kontrol etmek bir yerden sonra imkansız.
    Fonlar "fan fini fin fon" olabiliyor.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 310/1000 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •