Sayfa 312/704 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412 ... SonSon
Arama sonucu : 5625 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1. Fenerbahçe, Kalinic transferine nokta koyuyor
    Fenerbahçe Atletico Madrid’in 32 yaşındaki yıldız futbolcusunu kadrosuna katıyor. Bugün yapılacak son görüşmede bir aksilik yaşanmazsa Kalinic hafta içi İstanbul'a gelecek.
    Fenerbahçe, Kalinic transferine nokta koyuyor
    GİRİŞ 05.09.2020 12:39GÜNCELLEME 05.09.2020 12:39
    Vedat Muriqi'i Lazio'ya göndermeye hazırlanan Kanarya, Kosovalı golcünün yerine koyacağı ismi yine Balkanlar'da buldu. Sarı-lacivertliler, Atletico Madrid'in Hırvat golcüsü Nikola Kalinic transferinde sona yaklaştı. Beşiktaş'ın uzun bir süredir peşinde koştuğu Kalinic ve kulübüyle noktayı koymak için bugün oyuncunun temsilcileriyle son bir görüşme yapılacak.

SON GÖRÜŞME BAŞKAN KOÇ VE EMRE'DEN

Görüşmede Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Emre Belözoğlu ve Kalinic'in temsilcileri olacak. Taraflar arasında zaten prensip olarak bir anlaşma sağlandığı, ancak yapılacak bu görüşmede son detayların konuşularak işin resmiyete döküleceği öğrenildi. Çok büyük bir aksilik çıkmazsa, Kalinic önümüzdeki hafta içi imzayı atmak üzere İstanbul'a gelecek.

3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK

Fenerbahçe'nin Kalinic'i hangi şartlarda transfer edeceği şimdilik sır gibi saklanıyor. Son olarak Beşiktaş, oyuncuya yıllık 1.8 milyon Euro önermiş ancak bu teklif kabul görmemişti. Kalinic için Atletico Madrid'e yapılan teklifin ise 2 milyon Euro olduğu ifade ediliyor. 32 yaşındaki oyuncunun Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı gelen bilgiler arasında.

Bır duyum YTD ona gore yorumunuzu yapın
    Buyuk ıhtımalle pazartesı gunu seans sonunda yada salı gunu daha once 5 yıllık borc yapılandırması yapmış olan kluplerle beraber FENERBAHCE nınde borclarını 10 yıllık yapılandırma yapılacak.

Yıne diğer klupler FENERBAHCE sayesınde dört ayak ustune dustuler.,
    Stadımız bız yaptık bu sayede devlette onlara yaptı.Bız yapmasak hala copluklerde oynuyorlardı
    Keza yayın gelırlerıde bızım sayemızde fazlalastı.
    Bız olmasak dıgerlerı bır hıc olurdu.
    Sampıyonluga oynatılmayan FENERBAHCE yuzunde yayıncı kurulus bıle indirrime gitti
    Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.

3.  Alıntı Originally Posted by fenerLEE Yazıyı Oku
    Bır duyum YTD ona gore yorumunuzu yapın
    Buyuk ıhtımalle pazartesı gunu seans sonunda yada salı gunu daha once 5 yıllık borc yapılandırması yapmış olan kluplerle beraber FENERBAHCE nınde borclarını 10 yıllık yapılandırma yapılacak.

Yıne diğer klupler FENERBAHCE sayesınde dört ayak ustune dustuler.,
    Stadımız bız yaptık bu sayede devlette onlara yaptı.Bız yapmasak hala copluklerde oynuyorlardı
    Keza yayın gelırlerıde bızım sayemızde fazlalastı.
    Bız olmasak dıgerlerı bır hıc olurdu.
    Sampıyonluga oynatılmayan FENERBAHCE yuzunde yayıncı kurulus bıle indirrime gitti

BİR BOKSÖR YERE DÜŞTÜĞÜ ZAMAN DEĞİL AYAĞA KALKAMADİGİ ZAMAN YENİK SAYILIR.

4. Transfer resmen tamamlandı. Vedat Muriç hafta başında Fenerbahçe ile ilişiğini kestikten sonra menajeriyle birlikte Roma’ya uçacak ve Lazio ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Via: Yağız Sabuncuoğlu

HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Ben takımı çok beğendim 4 lü 5 Li baskılar 2 Li 3 lü oyunlar ki bunları neredeyse yedek yada satış listesindeki oyuncularla yaptı ve yaptığı takım bence ligin em sert ve en hazır tam kadro takımlarından Sivas ..muriç nefes aldırdı ama bir o kadar Tolgay en yüksek maaşlı adam kurtulduk resmen ıskarta idi.
    1 veya 2 stoper ve 1 veya 2 forvet ile nisan da fenerium da sırada 4 yıldızlı forma için bekliyor oluruz..
    Takım bu sene asla havlu atmaz içerideki oyuncular kaşarlar@yetenekler@açlar@ggençler olarak oluşturuluyor olması çok çok harika bir yapılanma
    Hoca takıma çok iyi yükleme yapmış
    Bu hafta takımın gücü
    Muriç in para getirmesi
    Bankalar birliği
    Sponsor anlaşmaları
    Gelecek transferler derken çok çok hareketli geçmeye gebe..

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. TRT de spor haberlerinde şuan Fenerbahçe’nin bankalar birliği ile anlaşma şartları açıklandı
    Diyor ki:
    2 yıl geri ödemesiz
    10 yıllık Ve ziraat bankası hariç 2 banka daha biri yapı kredi olacak
    Bunlar Fenerbahçe’nin şartları imiş ve hepsi kabul edildi dedi spiker

7.  Alıntı Originally Posted by Poma22 Yazıyı Oku
    TRT de spor haberlerinde şuan Fenerbahçe’nin bankalar birliği ile anlaşma şartları açıklandı
    Diyor ki:
    2 yıl geri ödemesiz
    10 yıllık Ve ziraat bankası hariç 2 banka daha biri yapı kredi olacak
    Bunlar Fenerbahçe’nin şartları imiş ve hepsi kabul edildi dedi spiker

Öylede bunlar realizasyon getirmez mi tahtaya netice olarak hısse 15 tl değil 37 tl..

Bilmiyorum çok şişti tahta..

İnan bana borsaya girmiş birçok yeni yatırımcı bilen bilmeyen herkes fener dıyor..

Şunu düşünüyorum alan herkese neden ve niçin kazandırsınlar..Ya da nereye kadar..

Bunları dökmeden ben artık buradan çok yukarılara gidebileceğini sanmiyorum...

Umarim yanılırım..

Ama malesef hep böyle oldu..

Sadece kendi düşüncelerim böyle.. Yanılma ihtimalim çok yüksek..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

8. Ben realizasyon getireceğini sanmıyorum aksine hareketlere sertlik getirebilir ve mevcut haberlerle brüt takas ve benzeri cezaların da önü kesilmiş olacak zaten dokuya dokuya götürüyorlar..
    Pabuç pahalı diyor
    Muriç 20 milyon
    Tolgay Mevlüt Alper gibi yüklerden kurtul
    Alınan topçulardan sadece 1 tanesi bolservis ödendi Buda seneye korkunç bir bütçenin önünü açıyor transfer limiti konusunda
    Bankalar ile Başkan nasıl isterse öyle anlaşılma haberi
    Sponsorlar beklemede çok süpriz rakamlara çok süpriz rakamlar ortaya çıkabilir
    Kasım da karar davası var Ve dünyanın en büyük mahkemesi Fener suçsuz şike yoktur şampşyon 2011 de Fener dedikten sonra Türk yargısı hayır diyemez diye düşünüyorum
    Hafta içi gelecek olan transfer haberleri İsrailli golcü ve kaliniç gelirse
    Dönüyorum diğer takımlara ortada ellerinde bir şey yok fenerin coşkusuna gücüne ayak uyduramayabilirler diye düşünüyorum
    Tahta yapıcı haberleri fiyatlamadı bence haberler ve lig öncesi kan kokusunu alanlar pabuç pahalı diyerek rest çekti ve bir noktadan sonra akışı haberlere ve takımın performansına bırakacak diye düşünüyorum

Sayfa 312/704 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •