ömür dostum kısada söylediklerinde haklısın...kısada nasıl bir hareket yapar onu da bilemem...ama bir hisseyi yıllarca tutmayı düşünecek uzun vadeci dediğimiz yatırımcı arkadaşlarımız için bence çok güzel bir persektif var...çeyrekler geçtikçe bu güzel beklentilerin yansımalarını göreceğiz...ama kısaya ben de bir şey diyemem..kendim de gesanı ne kadar tutabilirim konusunda net fikrim yok...10 aydır tutuyorum hem de hiç bir trade amacı taşımadan ama gesanın borsa hareketleri herkesi tradeye de teşvik ediyor...bunu da söylemek gerek...
benim de bir yanım bu hisseyi temettü verinceye kadar tut diyor..bir yanım da sen de herkes gibi trade yap ardından da belli bir yerden sonra da sat ve başka bir hisse bul diyor...şu anda ilk düşüncelerimin etkisi altındayım ama daha ne kadar bunu sürdürebilirim doğrusu bilmiyorum...biliyorsunuz ki borsada düşünceler günlük değil ,saatlik bile değişebiliyor...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri