Bu tam anlamıyla yatırımcı aldatmak ..Spk,ya görevi ihmalden dava acasım var bu ülkede yatırımcı olmak zor iş olayın iyi tarafı kızdıkça biraz daha mallanmak heralde... SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu tam anlamıyla yatırımcı aldatmak ..Spk,ya görevi ihmalden dava acasım var bu ülkede yatırımcı olmak zor iş olayın iyi tarafı kızdıkça biraz daha mallanmak heralde... SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Benim için no problem hem bulmacayı severim , hem de sloganım özaksa koy sepete olduğu İçin düşüşleri de bonus olarak görürüm ...
Böyle devam ettikleri sürece hissenin hak ettiği yerlere gelmesi zor gibi...SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
2 Ocak-10 Ocak arası takas farkında 4 milyon lot üzeri yatırım fonu satışı görünüyor. Fon satışları GARAN eliyle yapılıyor görünüyor. Satışları ise başta GARAN, VAKIF, CITY ve TEB karşılamış. Sanıyorum suhuletle fon satışının bitmesini bekliyorlar.
İşte Hendek! İşte Devekuşu!
Antepli dostumuzdan ses seda yok satıp gitmiş sanırım...
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
linux dostum doğru söylüyor.biraz ekleme yaptım.
muhteşem bir bilanço bizi bekliyor.gerek nakitler,gerek yatırımlar ve karlılık hepside çok güzel gelecek.özakda bundan sonra kötü bilanço yok.fişekhane bilançoda olacak.büyükyalıda bekleyen 6 milyar tl var.bunun 4 milyar tl den fazlası özakındır.
Yer İmleri