Sayfa 323/608 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423 ... SonSon
Arama sonucu : 4861 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

Bu tam anlamıyla yatırımcı aldatmak ..Spk,ya görevi ihmalden dava acasım var bu ülkede yatırımcı olmak zor iş olayın iyi tarafı kızdıkça biraz daha mallanmak heralde...
     Alıntı Originally Posted by linux Yazıyı Oku
    Saçma sapanlık diz boyu, emlak konutun sadece fişekhane raporu yaptırması gerekiyor . Ne Özakta var ne emlak konutta, olması gereken yok olmaması gereken her türlü bilmece bulmaca var incelerseniz raporları...
    SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

2. Benim için no problem hem bulmacayı severim , hem de sloganım özaksa koy sepete olduğu İçin düşüşleri de bonus olarak görürüm ...

Böyle devam ettikleri sürece hissenin hak ettiği yerlere gelmesi zor gibi...
     Alıntı Originally Posted by linux Yazıyı Oku
    Benim için no problem hem bulmacayı severim , hem de sloganım özaksa koy sepete olduğu İçin düşüşleri de bonus olarak görürüm ...
    nasip....

2 Ocak-10 Ocak arası takas farkında 4 milyon lot üzeri yatırım fonu satışı görünüyor. Fon satışları GARAN eliyle yapılıyor görünüyor. Satışları ise başta GARAN, VAKIF, CITY ve TEB karşılamış. Sanıyorum suhuletle fon satışının bitmesini bekliyorlar.
    İşte Hendek! İşte Devekuşu!

Alıntı Originally Posted by Azurit Yazıyı Oku
    2 Ocak-10 Ocak arası takas farkında 4 milyon lot üzeri yatırım fonu satışı görünüyor. Fon satışları GARAN eliyle yapılıyor görünüyor. Satışları ise başta GARAN, VAKIF, CITY ve TEB karşılamış. Sanıyorum suhuletle fon satışının bitmesini bekliyorlar.
    9 dan 7,5 lara düştüğünde yukarı doğru garantiden süpürende aynı fon sanırım bana yeter dedi ve çıkıyor bu yüzden endexten fazla düştük
    nasip....

Antepli dostumuzdan ses seda yok satıp gitmiş sanırım...

nasip....

7.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    Antepli dostumuzdan ses seda yok satıp gitmiş sanırım...

satmaz o , gerekirse ekleme yapar
    saçma fiyatlama devam etmekte, ister fon satsın ister ahmet patron, kötü gününüzde yanınızdayız paraya ihtiyacınız varki bu hisseyi ucuz ucuz veriyorsunuz sağolun var olun

8. linux dostum doğru söylüyor.biraz ekleme yaptım.

muhteşem bir bilanço bizi bekliyor.gerek nakitler,gerek yatırımlar ve karlılık hepside çok güzel gelecek.özakda bundan sonra kötü bilanço yok.fişekhane bilançoda olacak.büyükyalıda bekleyen 6 milyar tl var.bunun 4 milyar tl den fazlası özakındır.

Sayfa 323/608 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •