Sayfa 325/1004 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: Viop LIII

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bence BIST30'dan çıkarılma korkusu bastı, yukarı aldı.

Çok firma BIST30 için zorluyor bu sefer.

Komplo teorilerime göre KRDMD'yi birisi baskılıyor ki BIST30'dan çıksın sonra rahat rahat toplasın.
    BİST30 daki şirketlerin tek cazibesi yabancı fonların girme kriterlerine uygun olmasıdır, KRDMD BİST30 dan çıkınca yabancı satacak o kişide toplayacakmış demek! sonra da bugün 23.50 tl olan fiyatı 100 tl ya mı çıkaracakmış ben zamanında 0.40 krş a alıp, 0.45 krş a satmıştım!

ben 8100 gözlüyorum boyuna..

pala.. 196514651651616518 seviyesine gidiyor agua

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    söyle bana bi tanem sensiz yaşarım... eller havaya , birbirinin eş ikizi estetikli makyajlı kızlarla eller havaya etiler etiler bırak yansnnnn gecelerrrr...... yangınımsın tabiri caizse... aldığım nefes adın, kesildi can damarım, söyle bana pi tanem... hopppaaa
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    pardon ! . .. .
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    BİST30 daki şirketlerin tek cazibesi yabancı fonların girme kriterlerine uygun olmasıdır, KRDMD BİST30 dan çıkınca yabancı satacak o kişide toplayacakmış demek! sonra da bugün 23.50 tl olan fiyatı 100 tl ya mı çıkaracakmış ben zamanında 0.40 krş a alıp, 0.45 krş a satmıştım!
    Burada yazıldı belki Tosyalı filan veya başka çelik ile uğraşanlar topluyordur. Getir %51 al sana bir milyar dolar diyebilir.

ISO500'de bir şirket ve %5'den büyük ortağı yok. Çok garip.

Fiili dolaşım ise %92 yani %8 birbiri ile ilintili kişiler elinde.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    ben tembel adamım.

grafikte 5 dk.da saymak yerine
    gerekirse 2 ay uğraşır formülünü yazarım
    sonra 5 saniyede sonucunu alırım
    Ben de tembelim ağabeyim.
    10 15 hisse hariç digerlerini yok sayıyorum.
    Çok hisseye cok efor gerekiyor,o da bende yok.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sevgili @Mert45, itibar puanı için tekrar teşekkür ederim, iade-i itibar yapmak için butona basıyorum ama hep alttaki uyarıyı alıyorum, sizler nasıl sürekli puan verebiliyorsunuz anlamış değilim! ben sizlere göre daha mı az sıklıkla itibar puanı veriyorum!

mert45 adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.

Aynı durum Sevgili @Bear_Bull için de geçerli,

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Borsa işini bu kadar karmaşıklaştırmak gereksiz. Bazı "beyzik" teknik ilkelerin (dow teorisi) uygulanması yeterli. Esas mesele para yönetimi..
    mesela teknik analiz mi yapacaksın. işin özütü ne ? madem meyve suyu özütü var , teknik analizin de özütü var...

teknik analiz ; tanım : akımlar ve dönüş noktaları. hepsi bu. '' trends and turning points ''... bunun üzerine çalışılıp bahse girilir eğer grafik açıp bakıyorsan. osilatör indikatör fibonajji falan üst kat alman komşu helga teyzenin üssel hareketli osoruğu filan şantirifinton üfür gitsin.

[IMG][/IMG]

Sayfa 325/1004 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •