Hisse başına 13.xxx kar demek bu takamlara kadar düşürdüler aşırı manipüle ediliyoruz malesef fisekhaneyi yatirim amaclı gayrimenkullerle alınacağını düşünüyorum 9.200 kar beklentim var solo kar 12 leri bulabilir bizim mahallede durumun ne olduğunu en iyi sen bilirsin ellerini çabuk tutsalar iyi olur kılıçtar yabanciya konut satışını yasaklayacağını açıkladı lansman yapıp biraz satsa iyi olacak...SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
gyo lar tam manasıyla hayal kırıklığıdır özak haricindeki bütün gyo ları ekranımdan çıkardım işlem dahi yapmayı düşünmüyorum bu güne kadar nad ne olursa olsun fiyatına yansıdığını göremedimmesela özak bu sene satış kira kur farkı vs 2 milyar civarı değerleme harici kar yazacak bunun önümüzdeki yıl 3 milyarı geçmesi çok büyük bir ihtimal mesela gesan alfas smart bu kadar kar açıklarmı bence zor ama gel görki pd şirket değerinin 25-30 katı buun üzerine patronların aç gözlülüğü ve temettü fakiri olması eklenince lanet bir sektör haline geliveriyor...
nasip....
20 milyar defter değerine geldik peki artık bu 20 milyarı kaç yılda çıkaracak yani yeni fk kaç olacak 1 2 ler artık zor yıllık 1 2 milyar otel dahil kira geliri en büyük kozumuz..
Bekletilen açıklamalar, lojistik, otel projeleri, konut projeleri... kredisini dahil aldık sayılır ne zaman serbest kalır sanırım proje açıklandığında kullanmaya başlar ama açıklama yapmalı artık...
10 fk lar olacağımız günleri iple çekiyorum inşaat ez zamanda kar artışı ile birlikte diyelim..
Bir dost
Konut satışları patlamış son ay..
Kredi kampanyası ciddi talep varmış herkes ofislere koşmuş...
Bir dost
Lüks konutlar peynir ekmek gibi satılıyor demek ki.
Adamlar lüks konut stoklarını bitirmişler, yeni projelere kolları sıvamışlar....
https://www.bloomberght.com/nurolkem...uyoruz-2323465
Yer İmleri