Sayfa 33/195 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon
Arama sonucu : 1559 madde; 257 - 264 arası.

Konu: Mevduat faizimi yoksa Para piyasası fonu mu

Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Doğru tabi... Aklıma gelmişken, bizim kıyas için yaptığımız hesapta mevduat stopaj oranını %15 yerine %12 almamız lazım, yıllık vadeli hesapta stopaj %12'ye düşüyor.
    Benim hesapladığım....her gün bağımsız ikinci günü olmayan sadece 1 güne mahsus sabit olsaydı yıllık da ne olurdu gibi bir oran...düz bir oran... biz bir günün karşılığını bulduğumuz için böyle bir hesaplama yapmıyoruz...başladığımız günden 1 yıl geçsin ne kadar olmuş o zaman 1 yıla kadar dersek %12 alırız...366 gün ve üzeri oranlarda %10 alırız......O zaman

Yazın Arsa... Kışın Borsa

Yarın ki fiyatımız....mevduatlar da düşen oranlar etkiledi....yine de mevduatlardan iyi...

3. T.axaray üstadım, bugün HALKBANK hisse yoğunlu bir fon aldım ama kar mı zarar mı yazdığını nasıl öğrenebilirim acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    T.axaray üstadım, bugün HALKBANK hisse yoğunlu bir fon aldım ama kar mı zarar mı yazdığını nasıl öğrenebilirim acaba?

hisse fonlarda takas süresi normalinde 2 gün sonra hesabına geçtiğinde görürsün...Halk bankasının sitesinde fonla ilgili açıklama vardır..

5.  Alıntı Originally Posted by t.axaray Yazıyı Oku
    hisse fonlarda takas süresi normalinde 2 gün sonra hesabına geçtiğinde görürsün...Halk bankasının sitesinde fonla ilgili açıklama vardır..
    Evet şimdi baktım. İşlem valör tarihi 24 Ocak 2019 diyor. Yani yarın mı bu fonu almış olacağım?

Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Evet şimdi baktım. İşlem valör tarihi 24 Ocak 2019 diyor. Yani yarın mı bu fonu almış olacağım?

yarın alacak-sın.... pzt de hesaba geçer muhtemelen...

7. 23 ün altına düşmese iyiydi

Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Halk bankası bono satıyor 91 günlük mevduat karşılığı 22.23 nitelikli yatırımcıya.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    düşmeseydi diyorsun da Halk bankasının nitelikli yatırımcıya sattı dediği orana bakın...Biz 227 TL ile daha nitelikli oluyoruz o zaman...

Sayfa 33/195 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •