Sayfa 331/992 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431831 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 2,641 - 2,648 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    yaratıcı yıkım olmalı artık.batan batmalı.QE yaparak nereye kadar.Türkiyedede olmalı yaratıcı yıkım.
    yatırım yapmak ciddi iştir.fizibilite gerekir.ayrıca geleceğe yonelik ekonomik ,finansal öngörü gerektirir.Danışmanlık almalıydı firmalar.
    ama öyle olmadı.borçlandıkça borçlandı firmalar.ciddiyetsiz bilgisiz cahilce yatırımlar yapıldı.Risk yönetimi yapılmadı.
    bu filmin sonu nasıl biter göreceğiz.ama korkarımki ciddi acılar çekeceğiz.
    Amerika QE ile sistemi kurtardı. Yıkım mıkım faiz maiz böyle şeyler gereksiz. Kredi mevcut ilkesi var aynen bu şekil devam gittiği yere kadarrrrrrr

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
    Aktifbank faiz grafiğimi güncelledim.

“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Buradaki sorun şu: Yaratıcı yıkım gerçekleştiğinde geriye bir şey kalmayabilir. Zira yıllar içinde zombiler diğer tüm normal şirketleri yutmuş ve semirmiş olabilir.
    Ah ah bazı arkadaşlar hala yaratıcı maratıcı devrim evrim mevrim anlatıyor. Çıkın bir sokağa herkes zengin olmak istiyor... Yıkılacakta yepisyeni muhteşem bir sistem doğacak he

"Everyone, deep in their hearts, is waiting for the world to come to an end." -Haruki Murakami

4.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    Aktifbank faiz grafiğimi güncelledim.

Döviz ile 1:1 korelasyona sahip gözüküyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama "n kolay bono" MK= %24,09 olmuş...
    Yetmez ama evet cinsinden...

Bana göre Aktifin faizi yakın vadede 24 ün üzerine çıkacak. Çıkmak zorunda...
    Şu an Aktifte nkolay tutanların büyük çoğunluğu yüzde 24 bono oranıyla tutuyor.
    Ancak bono vadeleri çok uzun değil. Birkaç ay içinde veya sonbaharda vadeleri gelecek.

Bu vadeler gelince
    1-Aktif bu portföyü tutabilmek
    2-Tüm vadelerde 32 günlük çok kısa vadeyi ülke genelinde uzatabilmek için

piyasaya daha rekabetçi ve uzun vadeli bono sürmek zorundalar.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

6.  Alıntı Originally Posted by Enflasyon Yazıyı Oku
    Ah ah bazı arkadaşlar hala yaratıcı maratıcı devrim evrim mevrim anlatıyor. Çıkın bir sokağa herkes zengin olmak istiyor... Yıkılacakta yepisyeni muhteşem bir sistem doğacak he

"Everyone, deep in their hearts, is waiting for the world to come to an end." -Haruki Murakami

Şiddetle başlayan hazlar şiddetle sona erer. İnsan medeniyetinin de bu şekilde son bulması olası.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Sn.myfinans ben bisiklet aldım geçen sene ötv mtv'si yok bakımı sudan ucuz kilometrede bilmem kaç kalori yakıyorum
    Sırt çantasına sığan katlanabilir elektrikli scooterlar var öneririm dünyayı gezmek içinde birebir. Batarya teknolojisi geliştikçe ve teknolojik minyatürleşme ilerledikçe cebe sığan ulaşım araçları bekliyorum. İnsan medeniyetini kurtarırsa bu tarz şeyler kurtarır yoksa bak şöyle yedim bak böyle gezdim iyi para ezdim demekle bi yere varamayız bence

8.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Yetmez ama evet cinsinden...

Bana göre Aktifin faizi yakın vadede 24 ün üzerine çıkacak. Çıkmak zorunda...
    Şu an Aktifte nkolay tutanların büyük çoğunluğu yüzde 24 bono oranıyla tutuyor.
    Ancak bono vadeleri çok uzun değil. Birkaç ay içinde veya sonbaharda vadeleri gelecek.

Bu vadeler gelince
    1-Aktif bu portföyü tutabilmek
    2-Tüm vadelerde 32 günlük çok kısa vadeyi ülke genelinde uzatabilmek için

piyasaya daha rekabetçi ve uzun vadeli bono sürmek zorundalar.
    24 olanları satıp, 22.75'ten aldım
    Oran düşüyormuş gibi görünebilir ama getiri daha fazla oluyor bu şekilde

Sayfa 331/992 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •