Sayfa 357/1001 ÝlkÝlk ... 257307347355356357358359367407457857 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 2,849 - 2,856 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz XXI

1.  Alýntý Originally Posted by 111222333 Yazýyý Oku
    Chanel Kelly

Þuanda niþantaþý, istinyepark chenel’e gidin

Bu çantayý istiyorum deyin, YOK

1 tane getirmiþler hemen gitmiþ

5000 dolar fiyatý,

Parayý masaya koymanýzda yetmiyor

Ocak’ta belki gelir diyorlar, alacaðýnýzda garanti deðil.

Hiç gelir vergisi vermeyen ve Eurobonda Stopaj vermeyen býyýklý yabancý çok Türkiyede.

Hatta bunlar muhtemelen Duty Free veya Tax Free ithal ürünleri de vergisiz alabiliyordur Türkiyeden. Neticede býyýklý yabancý. Ama pasaportu var yabancý. Hem Türk, hem Baþka vatandaþ. Hangi pasaportu verirse oradan yürüyor vergi avantajý için.

Türkiye nin zenginleri Malta vatandaþlýðýna geçiyor

https://tr.euronews.com/2019/01/03/t...sabancilar-var

Herkes vergi kaçýrýyor. Sistem hýrsýzlýðý teþvik ediyor. Rakamlar ortada. Aksini söyleyen rakamlarla gelsin.

2. ABD 30 Yýllýklar %4.65 oldu. Hedefi yýl sonuna kadar %6 üstü.

Döngel Kârhanesi yeniden yakýnda bu sinemalarda.

3.  Alýntý Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazýyý Oku
    Avrupa'da üç yaþýnda otomatik araç fiyatlarý ne kadar bilen varmý. Benim engelli durumum sebebiyle üç yaþýna kadar Avrupa'dan araç getirme hakkým var 10 bin Euro civarýnda ise oradan getireyim diyorum düðün den sonra bunu araþtýracam araç fiyatlarý hakkýnda bilgisi olan varsa bana yardýmcý olabilir mi
    crashcý bosporos üstad bi yardým et arkadasýmýza alemanca sitelerden bi bakýver hayrýna

4. Bunun benzerini daha ucuza üreten firma köþe olur. Millet batarya masrafýndan býktý usandý.

Fransýz þirket dünyanýn batarya gerektirmeyen ilk elekrikli bisikletini üretti. Fransýz giriþimci Adrien Lelievre, Pi-Pop adlý e-bisiklette enerji depolamak için süperkapasitör denen çýðýr açýcý yepyeni bir sistem kullanýyor. Bu sistem, geleneksel lityum piller gibi aðýr metaller içermiyor.

Son yýllarda enerji fiyatlarýnýn artmasý büyük þehirlerde yaþayan birçok kiþiyi gündelik hayatlarýnda bisiklet ya da toplu taþýma gibi alternatiflere yöneltti.

Özellikle bisiklet ya da scooter gibi batarya destekli kiþisel araçlar son yýllarda oldukça yaygýn hale geldi.

Týpký elektrikli otomobillerde olduðu gibi bu tarz araçlarýn en büyük sýkýntýsý menzil, þarj etme süresi ve elbette bataryalarýn içerdiði aðýr metal ve zehirli maddeler. Bu aygýtlarda sýklýkla kullanýlan lityum-iyon bataryalarýn büyük oranda geri dönüþtürülemez olmasý da iklim krizi açýsýndan firmalarý ve insanlarý düþündüren bir baþka sorun.

Ancak Fransýz giriþimci Adrien Lelievre, Pi-Pop adýný verdiði 'yeni nesil elektrikli bisiklette' süperkapasitör denen bir enerji depolama sistemi kullanýyor ve bu sistem bildiðimiz lityum-iyon bataryalardan farklý çalýþýyor.

Süperkapasitör denen güç saðlayýcý sistemin iklim krizi için de sürdürülebilir bir yapýya sahip olmasý açýsýndan önemli.

https://tr.euronews.com/next/2023/09...kletini-uretti

L'assistance sans batterie et sans recharge

https://pi-pop.fr/

5.  Alýntý Originally Posted by Batman Yazýyý Oku
    crashcý bosporos üstad bi yardým et arkadasýmýza alemanca sitelerden bi bakýver hayrýna
    Gerek yok az heveslendim seneye emekli mayýþýna iyi dokanirlarsa bizde yemez içmez çalýþýrsak belki olur.

6. Þok ta tat baldo osmancik pirinç hesaplý gördüm eccuk alalým. Birde muhtemelen peynire yeni zam geliyor bazýlarýnda beyaz peynir 200 TL ye yanaþmýþ

7. 100.000 TL su gibi gidecek valla

Alýntý Originally Posted by 111222333 Yazýyý Oku
    100.000 TL su gibi gidecek valla

https://youtu.be/TD8MO1KAx84?si=60rtXLwsD2wnnnOI

Sayfa 357/1001 ÝlkÝlk ... 257307347355356357358359367407457857 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz