Dostum küçük düşünceyi nasıl çıkardın anlamadım ben 1.82 geçilmedikçe sorun var diyorum daha öncede söyledim 1.82 geçilmedikçe yeni bandına oturmayacak hayal satmıyorum ben
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
geçmesin bu hissede ne zaman düğmeye basacakları belli değil...belki bir 6 yıl daha bekletmeyeceğinin garantisi yok....kumar hissesi....böyle üç kruş aşağı yukarı demeyle günler geçmez....süre olayı tahmin etmek zor o yüzden fazla para bağlamayı doğru bulmuyorum....çok fazla hisse tabana yayılmışsa zaten gitmez....bu hissede tabanda ky fazla olduğunuda düşünmüyorum....
Gerçekten 5.3 milyon tl kar gelse bu hisseyi 3 tl ye çekerler ama malesef durum öyle değil
9 aylık vergi dairesi karı 3.8 milyon tl iken konsolide 211 bin tl geldi. Bu rakam geçen seneki 1 milyon tl 'den bile düşük kaldı. Onca yapılan yatırımlara rağmen.
Yıl sonu vergi dairesi karı 5.3 milyon tl geldi. 9 aylık bilanço daki duruma bakarsak konsolide en fazla 800 bin tl falan gelecek gibi. Bu kar da geçen yıl ki 2 milyon tl den düşük kalacak malesef.
Yani brksn da bu bilanço ile hareket beklemek hayal. Ya spek in keyfi yerine gelecek, ya güzel haberler gelecek yada 3 aylık çok güzel kar gelecek onun kokusu alınmaya başlanınca hisse hareketlenecek.
Nacizhane benim şahsi görüşüm böyle.
Ytd
Yine oturduk 1.70-1.80 bandına
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri