Sayfa 369/1000 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    benım arkadasında devlet memuru olan kuzenı işi bırakıp abd gitti grenn kartla postacımı ne olmus 38 dolar alıyormuş. Sanırım mesaiye kalınca oluyomus sanırım
    Isim geregi her sabah postaneye gidiyorum. Bir kere gidin aglarsiniz ortama ve calisan insanlarin durumuna tipine

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    EYT liler mağdur değil mi? Adamlar keyfiyetten mi aylardır yağmur çamur demeden meydanlarda miting yapıyorlar. insanlar ödemesi gereken gün ve primlerini ödüyor. sonra kanun çıkarıp geçmişe yönelik işletiyorsunuz. Mezarda emekliliği reva görüyorsunuz.
    Dunyanin hicbir ulkesinde 65 yas oncesi emeklilik yok

Dunyadan haberiniz yok ama dan dun yorum yapiyorsunuz

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    bu kanun çıkarsa herkese uygulanmalı gençlerin ne günahı var 9000 pirim ödeyip 65 yaşında emekli olacaklar sgk kanunu baştan değişmeli !
    Tekrar ediyorum dunyada hicbir ulke 65 yasindan once emekli etmiyor insanlari

eski Turkiye yanlis Turkiye idi. Hersey yanlisti yanlisa devam etmenin mantigi nedir? 35 yasinda emekli edilirmi insan? Yuh diyorum

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    kimse kusura bakmasın bütce acık verirmiş bilmem neymiş HIRSIZLIGIN türevi çoktur bana şukadar prim yatır bukadar yaşı bekle
    emekli olacaksın de son dakıkada ben kural degiştirdim 10 yıl daha bekle yok ya eyt sadaka beklemiyor beyler ödedigi primin karşılıgını istiyor tıpkı yasadan 1ay farkla emekli olan maaş alan gibi 10 yıl senede 18 bin 10 yılda devlet benden 180 bin caldı
    oda yetmedi saglıktan yararlanma hakkımıda çaldı
    AB de bir cok ulke emekliligi 70 yasa cikariyor

alooo gozunuzu acin biraz

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Fakat 3-4 yil once cikarilan aflardan daha once hic prim odemedigi yada bir kac ay odedigi halde 18-20 Bin TL odeyerek emekli olanlar gordum.

.
    Bu nedir anlamadim

boyle bir sey nasil mumkun olabilir?

6.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    AB de bir cok ulke emekliligi 70 yasa cikariyor

alooo gozunuzu acin biraz
    Adamlar 70 yaşında simsiki tas gibi, biz 40 imizda yamuluyoruz, bu ülkenin neresi düzgün de neyi anlatiyorsun? Erken emekli olup sanki emekli hayatı mı yasayacaklar, kimse kanaatkar degil, ya da bazıları cidden hakli yetmiyor ayliklari, emekli olup çalışan bir suru ortaduzey yonetici vs var, adam yazlik bile yapmış hala calisiyor, anlayacağın kendi ülkemden nefret eder duruma geldim, tabii toprağın suçu yok insanı problem, dindar seküler evrimini tamamlayamamis ama kamil ortaya karışık ama sonuçta baya karışık insanlardan bir ülke kurulmuş.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    Adamlar 70 yaşında simsiki tas gibi, biz 40 imizda yamuluyoruz, bu ülkenin neresi düzgün de neyi anlatiyorsun? Erken emekli olup sanki emekli hayatı mı yasayacaklar, kimse kanaatkar degil, ya da bazıları cidden hakli yetmiyor ayliklari, emekli olup çalışan bir suru ortaduzey yonetici vs var, adam yazlik bile yapmış hala calisiyor, anlayacağın kendi ülkemden nefret eder duruma geldim, tabii toprağın suçu yok insanı problem, dindar seküler evrimini tamamlayamamis ama kamil ortaya karışık ama sonuçta baya karışık insanlardan bir ülke kurulmuş.
    Benim demek istedigim bizler vatandas olarak gecmiste Demirelin yaptigi hatalari odemek zorundayiz

BIrisi odeyecek bunu ya sen ben yada cocuklarimiz

8.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Benim demek istedigim bizler vatandas olarak gecmiste Demirelin yaptigi hatalari odemek zorundayiz

BIrisi odeyecek bunu ya sen ben yada cocuklarimiz
    Ben kendi adıma ödüyorum, herseyim kayıtlı, vergimi tam veriyorum, siyasi parti ayırt etmeden, devletimiz zayıf güçlü degil, devlet derken bir kisi degil bu kurumlardan oluşuyor, adam gibi yonetilsin ve vergi kaciran akp chp ayirt etmeden herkesin yakasına yapissin en basta kul hakkidir bu
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

Sayfa 369/1000 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •