Seçime kadar ne olur bilemem ancak, hissenin çok ucuzladigini düşünüyorum bende. Çarpanları kelepir fiyatinda gibi sanki. Ama düşer mi bilinmez. Sanırım emeklilik fonları bir hayli sattı. Biraz da seçim mantığı ile satan da çok oldu. Ama buralarda sanki banada alımların bu hissede arttığı izlenimi oluştu. Borsa geneline bakinca artık bu düşüşün yeterli olduğunu düşünüyorum ben. Seçime de çok az kaldı. Aşırı düşen hisseleri toplamaya başlayabilir borsa simsarları. Hep düşecek hali yok borsanın. Eninde sonunda bir yerlerde yatay ve sonra toparlanma donemine girebilir. Ama bakalim ne zaman olacak, bekleyip görücez
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
Elinize sağlık. Bana da buralardan hisse için toparlanma başlayabilir gibi geliyor. Aşırı bir düşüş yaptı. Torunlar GYO da benzer şekilde görünüyor. Bir yerden döner ama bakalim nerden dönecek. Yeni bilanço da yakinda gelir. Bu sene güzel kâr bilançolar gelebilir bu şirkette. Yatırıma devam ediyor bildiğim kadarıyla. Turizm sezonu da iyi gidiyor gibi. Inşaat sektöründe çok satış olmasada kaliteli gayrimenkuller yinede satılıyor bir şekilde. Enflasyon karşısında yeniden degerlemeler de yapacaklardir gayrimenkul şirketleri. Yani ben orta vadede olumlu bakiyorum olaya. Seçimi atlatirsak çok daha guzel olacak sanırım
Valla hocam buralardan toparlanma başlasa bile kâra geçmemiz için tavan tavan gitmesi lazım... 15-20 arasında maliyetli bekleyen çok kişi var...
9 lardan kim satıyor onu da merak ediyorum gerçekten, hissenin şu durumunu içler acısı resmen...
GM1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu isler burda macd kesti, rsi al verdiyle olmuyor
Ahmet Abi ne zaman gidecek derse kagit gidiyor,
Onunda kendine göre bir satis yeri var tabiki kagitta yillarca kalinca insan ögreniyor,
Yoksa ben burdan voliyi vurayim 9 dan alayim 12 den satayim dersen,
10 tl 1 milyon lot
10,01 2 milyon lot koyar zink diye cakilir,
Gecmiste bunlari çokca gördük,
Kusturmadan gitmez
UV yatirimci degilseniz bu kagit size göre degil.
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
x5 sancıları bunlar öldürmeyen darbe güçlendirir....
nasip....
Alışlar ve satişlar dengelenmiş gibi görünüyor sanki. Yüklü Satışlar azalmış gibi sanki. Piyasa da toparlanma emareleri de gösteriyor gibi. Ibreler düşüş egilimini bırakıp yükseliş egilimine sokabilir. Zararda olan çok kişi var ama sabredenler 3-5 ay sonra normal 14 lu seviyelere tekrar dan ulaşabilir gibime geliyor bana. Torunlar gayrimenkul hızlandı bugün( %7 yukarda şuanda.) Hemen hemen ayni ozellikleri barındırıyor bu Torunlar gyo şirketi. Kapanış biraz daha guzel yapabilir gibime geliyor. Bekleyip görücez.
Surekli düşüş olmaz zaten. Çoğu şirket f/k çarpanları ve pd/dd çarpanları bakımından ucuz hale geldi zaten. Hele ki 20 liradan 9 lu seviyeye gelen özak gayrimenkul ve torunlar gayrimenkul çok çok ucuz görünüyor bana göre. Daha önce de girmiştim Torunlar GYO şirketine ve en az 6 ay geçince baya guzel yerlere gelebilirler. Çünkü piyasa geneline bakarsanız hem seçim hem de hızlı bir çıkış sonrasi piyasada kâr satışları olması normal gibi görünüyor. Simdi 5700 lerden 4300 lere kadar inen borsa bence fazlasiyla kâr satışını yapmıştır. Piyasada %25 düşüş gibi gorunse bile bazi hisselerde %100 (yarı fiyatina inen) düşüşler oldu. Bence toparlanma zamani gelmiş olabilir. Zaten seçim sonrası herkes işine gücüne bakacak ve seçim dolayısıyla borsayı çalkalamayı bırakacaklardır. Seçim e de fazla kalmadi zaten. Ucuz olduğunu düşünen yatırımcılar şimdiden almaya başlamış olabilirler. Bence panik yapmamak gerekir ve yaz aylarina odaklanmak daha makul olur
Tavsiye içermez kendi düşüncem dir
Hocam zararda olan baya kişi var ama yapacakları en mantikli şey bence beklemek olur. Şirket çarpanları bence çok iyi görünüyor. Yatırımlarına da devam ediyor. Hele ki kısa surede portföy büyüklüğü de baya büyümüş görünüyor. Birde 3 hafta sonra yeni bilanço gelecek sanırım. Bu bilanço ile biraz daha ucuzlamış olacak hisse. Zenginler zaten kazandıkları paranın bir kısmını yine arsa ve gayrimenkule yatiriyor. Gayrimenkul sektoru ülkemizde vazgeçilmez sektörlerden biri. Arada dalgalanmalar oluyor maalesef ama sene sonunda belki 20 li seviyeleri test edebilir, hiç belli olmaz yani. Ama ben şuan doğru hisselerden birinde olduğumu düşünüyorum. Hele ki iş yatirim uzmanlari bile hem Torunlar gyo hem Özak gyo için %100 büyüme potansiyeli görüyorsa bu bile baya benim için güven verici bir açıklama gibi geldi. Bakalım sene sonunda ne olur bakicaz duruma
Yer İmleri