Sayfa 409/999 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: Viop LVII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Puhhhahhhasssk ..bunların hepsi uyar Bozkurta

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    olm herkes sana çalışıyor kıymetini bil Reiz

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    32.03....... Haziran vade gümüş ons LONG olduk.....
    1. hareket poziyon alırsın ve bunu yazarsın

Bu arada MGK da sert bildiri geldi....bu bildiri büyük şeytan abd...ve palyaço terör örgütüne... Irak ve Suriye bu bölgenin çıbanı TSK yakar orayı...
    2. hareket pozisyonuna uygun bir haber bulur salarsın piyasaya

Batılı ülkelerin Ukrayna'ya asker göndereceği iddialarını değerlendiren Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Çok ciddi sonuçlar doğurur. Çatışma adımıdır. Bu istiyorlarsa, o zaman tamam!" ifadelerini kullandı
    2. hareket pozisyonunu destekleyecek önceki haberden daha sert bi haber koyarsın

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Gazze'deki durumun dehşet verici olduğunu ve saldırıların durdurulması çağrısı yaparak, Filistin'i tanımaya hazır olduklarını söyledi.
    3. hareket sert haberi destekleyecek aynı sertlikte bi haber daha koyarsın

son hareket eğer haberlerine uygun şekilde bir kar oluşturduysan eldekini çıkarır burayada yazarsın
    yok haberler rtk etmedi zarardaysanız hiç sesinizi çıkarmazsınız
    giren yanınıza kar kalır
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Asdasdasdas harbiden solungaclari çıkmış ya la.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    1. hareket poziyon alırsın ve bunu yazarsın

2. hareket pozisyonuna uygun bir haber bulur salarsın piyasaya

2. hareket pozisyonunu destekleyecek önceki haberden daha sert bi haber koyarsın

3. hareket sert haberi destekleyecek aynı sertlikte bi haber daha koyarsın

son hareket eğer haberlerine uygun şekilde bir kar oluşturduysan eldekini çıkarır burayada yazarsın
    yok haberler rtk etmedi zarardaysanız hiç sesinizi çıkarmazsınız
    giren yanınıza kar kalır
    moruk bu akılla asla kazanamazsın.....benim bu haberleri buraya yazmakla mı yön belirleyecem.....tüm haberlere bakıp öyle poz alırım.....anlık duruma göre poz değiştiririm.....şuan gümüz pozum var ....bakıyorum gerginlik devam ediyo
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by tokatyıldızı470 Yazıyı Oku
    moruk bu akılla asla kazanamazsın.....benim bu haberleri buraya yazmakla mı yön belirleyecem.....tüm haberlere bakıp öyle poz alırım.....anlık duruma göre poz değiştiririm.....şuan gümüz pozum var ....bakıyorum gerginlik devam ediyo
    yok be tokatçı sen kendini piyasa yapıcıların adamı sanıyon ya ben ona gülüyorum
    bir halt olacağı yok.

Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası piyasa yapıcılık kurallarında 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere değişiklikler yapılacak
    Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası (VİOP) piyasa yapıcılık kurallarında değişikliğe gidiliyor.

Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamaya göre, VİOP Piyasa Yapıcılık programında 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; pay vadeli işlem sözleşmelerinde piyasa yapıcı hak ve yükümlülük gruplamasının güncellenmesine, piyasa yapıcıların sorumlu oldukları sözleşmelerde Piyasa yapıcı hesabı üzerinden gerçekleştirdikleri özel işlem bildirimlerine borsa payı indirimi uygulamasına son verilmesine, piyasa yapıcılık taahhütnamesinin güncellenmesine, halihazırda piyasa yapıcı olan üyelere güncel taahhütnameyi 26 Haziran 2024 tarihi gün sonuna kadar borsaya ıslak imzalı olarak iletmelerine, VİOP prosedüründe ekteki karşılaştırma cetvelinde yer verilen diğer revizyonların yapılmasına karar verildi.

Nvidia hisseleri yükselmeye devam ediyor!

sadece bu tek hisse ingiltere ve almanya borsa toplamından daha fazla değere ulaştı......

Sayfa 409/999 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •