Sayfa 414/1009 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514914 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 3,305 - 3,312 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Sıkıntılı dönemlerde %1400 swap faizinden kurtarmak için yani.
    Anlaşıldı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Kartal5 Yazıyı Oku
    Dudu abi ben hala hsbc'nin demirbanka nasıl çöktüğünü unutmadım. O yüzden hala mesafeleyim onlara.
    Malesef ama kabahat bizde idi..
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Malesef ama kabahat bizde idi..
    Syg,
    Dudu abi ben seni severim, sayarım. Bir saygısızlık da etmek istemem. O gün olanlarda birkaç özel bankanın ve hükümetin de parmağı vardı, biliyorum, anlıyorum. Ama yine de hazmedemiyorum. Senden ricam o günleri hatırla ve insanları oraya yönlendirme.

4.  Alıntı Originally Posted by Kartal5 Yazıyı Oku
    Dudu abi ben seni severim, sayarım. Bir saygısızlık da etmek istemem. O gün olanlarda birkaç özel bankanın ve hükümetin de parmağı vardı, biliyorum, anlıyorum. Ama yine de hazmedemiyorum. Senden ricam o günleri hatırla ve insanları oraya yönlendirme.
    Demirbank hazine ihalelerinde yüklü miktarda bono,tahvil aldı.Kriz patlak verip gecelik faizler uçunca likidite sıkıntısına girdi.İmf Demirbank'ın fonlanmasına izin vermedi.Büyük hatayı yanlış pozisyonlanma yapan Cıngıllıoğlu yaptı ,siyasilerde imf ye direnemeyince gümledi.

5. Bloomberght yi dinleyince borsa yükselecek mış hedef 150000 mış
    Sıkıntı bitmiş Allah'ım, yabancı alım yapmassa borsa nasıl çıkacak bizim yerlilerlemi onlar mı yukarıya taşıyacak

6.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Karşımızdaki kişi yanlış düşünmüş olabilir. Ya da maksadını aşan bir şey de yazmış olabilir. Ama biz ona böyle hakaret içeren cevaplar vermiyoruz. Bu forumun belli bir seviyesi var. O seviyeyi korumaya siz de özen gösterin lütfen.
    Bilmiyorum hiç bir neden yokken kartal5 nikli üye neden bu hakaretleri bana yaptı.

Yönetimi bilgilendirdim, tüm ekran çıktılarını da aldım.

Yarın UYAP tan Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağım.

Sosyal Medya Yoluyla Huzurda Hakaret Suçu
    Suçun basit şekli olarak düzenlenmiş olan huzurda hakaret suçunun bir işleniş şekli olan sosyal medya yoluyla huzurda hakaret suçunun cezai yaptırımı ise, 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası veya adli para cezasıdır .

Herkese açık twitter, instagram veya facebook gibi bir sosyal medya hesabından başka bir kimseye hakaret edildiğinde sosyal medya yoluyla alenen hakaret suçu işlenmiş olacaktır. Alenen hakaret cezai yaptırımı ise ,suçun basit şeklinin cezasının altıda biri oranında arttırılmış halidir .

7. Şu an bloomberght yi seyredin yüzde 20-30 her şeye zam gelecekmiş geçmiş olsun

8.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    benzeştiğinden şüpheliyim..

bahsettiğiniz dönemde rahip krizi bir şekilde bertaraf edilmiş, kasada rezerv, dostum trump vardı...

bugün ne yapacağını hala kestiremediğimiz telefonları açmayan biden var, kasa tam takır kuru bakır, yabancının güveni bu son hareketle yerle bir..

düzeltme: ha pardon unutmuşum.. bir de pandemi var
    bugün birisinden duydum o zamanlarda verecek birde rahibimiz vardı dedi.. sonrasında tusunami geri çekilmişti.. şimdi o da yok.

Sayfa 414/1009 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514914 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •