Sayfa 435/712 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535 ... SonSon
Arama sonucu : 5695 madde; 3,473 - 3,480 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
    Anladığım kadarıyla şirketin ödenmiş sermayesini arttıracaklar ve aradaki farkıda gözde yatırım verecek bizi ilgilendiren bir durum yok

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    yalniz orda dikkatini cekti m bilmem makina endustri makina as ye yatiracak dio yani bizkm makina da degil bu bedelli onun bunyesindeki makine as de sanirim ama bizim sirkettrn para cikacak kasasindan sanki

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Mavi_38 Yazıyı Oku
    gecmis olsun epeydir yoksun merak ettim hosgeldin sefa getirdin

Eyvallah kardeşim teşekkürler malesef DNA karadeniz olunca bazı bit yavrularına karşı pek sakin kalmak mümkün olmuyor,anlıyacağın yatak yorgan içerde her an yine dönebilirim[emoji846]

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

3.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
    Eyvallah kardeşim teşekkürler malesef DNA karadeniz olunca bazı bit yavrularına karşı pek sakin kalmak mümkün olmuyor,anlıyacağın yatak yorgan içerde her an yine dönebilirim[emoji846]

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
    ha ha ha biter mi bit pire yorgan yakmakla kardes bosver sen disarda lazimsin bize girme iceri bi daha[emoji3]

4.  Alıntı Originally Posted by Mavi_38 Yazıyı Oku
    yalniz orda dikkatini cekti m bilmem makina endustri makina as ye yatiracak dio yani bizkm makina da degil bu bedelli onun bunyesindeki makine as de sanirim ama bizim sirkettrn para cikacak kasasindan sanki

Nerede okudun bunu? Benim paylaştığım kap haberinde böyle bir ibare yok?

5.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
    Nerede okudun bunu? Benim paylaştığım kap haberinde böyle bir ibare yok?

cok ince bi ayrim var gibi

6. Evet haklısın bu detayı farketmemiştim, sağ cepten sol cebe yapacakmış ve tabiki bu parada kasadan çıkacak yani çıktı görünecek buda sene sonu bilançoya yansıyacak sanırım

7. Tühh yaaa gitti desene bize dağıtacağı kar payları [emoji16]neyse şaka bi yana sene sonu yine kar açıklasın da ne yaparsa yapsın,bizim yani benim beklentim zaten bu şirketin kar patlaması yapması değil,mevla ömür verirse bir gün tıpkı böyle gelecek bir kap haberi, o gelene kadar ne isterlerse yapsınlar inan hiç bakmıyorum bile fiyatına kaç gündür [emoji846]

8.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
    Tühh yaaa gitti desene bize dağıtacağı kar payları [emoji16]neyse şaka bi yana sene sonu yine kar açıklasın da ne yaparsa yapsın,bizim yani benim beklentim zaten bu şirketin kar patlaması yapması değil,mevla ömür verirse bir gün tıpkı böyle gelecek bir kap haberi, o gelene kadar ne isterlerse yapsınlar inan hiç bakmıyorum bile fiyatına kaç gündür [emoji846]

ama zeki hamle boylelikle ana sirketin vergisi dusecek oraya verecegi vergiylede kucuk siketin sermayesini buyultecek ama bizi ne zaman guldurecek bilmiyorum[emoji3][emoji3][emoji3]

Sayfa 435/712 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •