Sayfa 475/1000 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575975 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 3,793 - 3,800 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    sorunu soyle sorurum. valorsuz yazdigi fonlar sayin yujinin koydugu valorsuzlardir demi? birde valorsuz demek yani ayni gun fiyatina alis satis mi dir?
    He azer he
    Belki baska valorsuzler de vardir arastir bul bize de soyle

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    He azer he
    Belki baska valorsuzler de vardir arastir bul bize de soyle
    acc alimmi bir az?
    tcd neyse eksi olmadi en azindan. tcd cumalar bitiyor!

Tte saksakcisi nerde?
    Milleti batirdi kayboldu

4.  Alıntı Originally Posted by Cannnnn Yazıyı Oku
    Fonlardan para kazanmaya çalışan insanlar olarak burada hepimizin ihtiyacı olan en önemli şey sanırım endeksin yönü ve vadesi. Bu konuda aramızda güzel analizler yapan arkadaşlar var ve aramızda bu yönüne güvendiği arkadaşları veya takip ettiği kişiler olanlarda vardır sanıyorum örnek vermek gerekirse bir arkadaşımız bir YouTube kanalı tavsiye etti, bende o kanalı takip etmeye başladım, bilgi bilgidir (tabiki kendi süzgecimizden geçirerek). Endeks öngörülerine güvendiğim birisi var, kendisi endeks yönü ve hatta vadesine kadar (vade 1-2 gün şaşıyor bazen). Burada onun endeks ile ilgili güncel öngörüsünü yazmak istiyorum, şimdiye kadar hep isabetli öngörülerde bulundu ama sonuçta insan, olur ya bu sefer gerçekleşmeyebilir tabiki. Yine de hepimizin aklımızın bir köşesinde bulunması için yazmak istiyorum. Ama açıkçası burada gelebilecek tepkileri tahmin edemediğim için çekiniyorum. O yüzden önce böyle bir yazı yazarak bu konudaki düşüncelerinizi almak istedim. Sizce burada böyle birşey yazmam uygun olur mu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    SN Cannnnn, 2 gündür bahsettiğiniz kişiyi merakla bekliyorum. öngörüsünü paylaşmasanız dahi bu kişinin ismini paylaşırsanız sevinirim. her ne kadar fon yatırımcısı olsak ta hisse fon yatırımcısının endeksin genel gidişatına dair öngörüde bulunmasında fayda var. bu noktada aklı başında öngörüleri takip etmek, ufkumuzu açacaktır. açık konuşayım, haluk Canberk'in sağlıklı usd ve bist öngörülerini takip etmeseydim kıdemsiz ve sadece videolarının izlenmesine çalışıp vatandaşı perişan edenlerin analizlerini izleyecek, gerçekten de ters anlamda da olsa hayaller paris modunda, keriz silkelemesi yapılıyor, devlet vatandaşın dolarına göz dikti, aman dolarınıza sahip çıkın, uçacak kaçacak, sonra kaçacak uçacak, firenler patladı, busefer hiç kimsenin tutmaya gücü yetmeyecek, borsada sizi öpecekler sevip okşayacaklar, malı elinize verip önce 70 binlere, daha da kötüleşme olursa 20 30 binlere kadar üstünüze boşaltacaklar masallarıyla avunacaktım. halâ bu masalları izleyen yüzbinlerce yatırımcı var. lütfen bu analisti paylaşın, izleyip destek olalım ve meydanı bu insafsızlara bırakmayalım.

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Insallah sallana sallana gelir de
    Bizim pangaciyi utandirir
    Elinde tpf yok diye
    Merdiven gelmesin diyor
    Ayip valla
    Kontrol ettiniz mi türev ilave edilmiş fiyatları

6.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Kontrol ettiniz mi türev ilave edilmiş fiyatları
    acc mkkdaki gibi çıktı hem kim çıkardı türev eklenmemiştir diye adamların işi gücü yok iki kere fiyatmı güncelleyecekler.

7.  Alıntı Originally Posted by traderpanda Yazıyı Oku
    acc mkkdaki gibi çıktı hem kim çıkardı türev eklenmemiştir diye adamların işi gücü yok iki kere fiyatmı güncelleyecekler.
    Bende bilmiyorum ama o kendisini biliyor Sesini çıkarmıyor o yüzden

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Tte saksakcisi nerde?
    Milleti batirdi kayboldu
    1 ayda %27.82. Böyle batmaya can kurban

Sayfa 475/1000 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz