Sayfa 49/582 İlkİlk ... 3947484950515999149549 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 385 - 392 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1. 35.00 tl olduğunda fedoramcayı selamlayacağım
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2. Ereğli tarih zirveleri thebigshortla yapacak

Tarih yazacağız izleyelim görelim

3.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Kalıcılığı pekiştirmek

fedoramcayı zevke getirmek adına zararda bekledi aylardır karda beklemek nasıl olduğunu duymak istiyorum

bu sebepten fedoramcamın bağış hatrına 35 tl hedef potaya girmiştir diyorum

35 tl olduğunda fedoramca 35 tl bağışı unutma thebigshort hayrına die )))

karda beklemek nasıl duyguymuş onuda yaz
    Yeşili hep sevmiştim de bu biraz başka tabii.. 35 tl bağış yapacağım Türkan Saylan Vakfına, Thebigshort adına, ALLAH onun sevabını sana virmanlar... Umarım bizde nasiplenirz hepsi sana gitmez

4. Hafta sonu demirlerde formasyon var diye yazan çok oldu, ya dedim bunlar formasyona çıkarsa yine satarlar, aslında öyle de oldu ama dayanamadılar. Ereğli için önemli rakamlara geldik, 3-4 ay önce maliyet yapanları nasıl bir hareket bekliyor göreceğiz.

5. Fedoramcanın maliyeti artık destek olmuştur bilginize

6.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Bir şekilde 1 eylülde fiyatlar artmaya başladı. Çinde artış yok ama navlun yüzünden buraları pek etkilemiyor. Şuan itibari ile fiyatlar artıyor. Bu artış devam edecek mi, talep nasıl şekillenecek 1-2 hafta zaman vermek gerekir. Henüz sevinmek yada karamsar olmak için erken. Fakat maliyet nedeni ile fiyatlar elektikle üretenler acısından zarar yazdırıyor.

Bu durum sürdürülemez, izmir demir çelik çoğunlukla cubuk demir veya hadde üretir. Kocaer mescier cağ celik kroman çelik icdaş diler çelik gibi, ereğli gibi yassı çelik üretmez. Bu firma vardiye düşürmüş, kapasite üretim azaltmış. Gerekcesi ise maliyetler.
     Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Avrupa hızla elektikli ark ocaklarında eritme yapmayı bırakacak. Bu kaçınılmaz. Eylülde artan fiyatlar ile avrupa talebi canlanırsa içeride fiyatlar 700 üstüne cıktı, 750-800 rakamları ereğlide başka bir dünyanın kapısını acar. Ancak ereğli bu hali ile, yani 650-680 ortalamada mal satsa bile zarar olmaz. Kar az olur ama zarar olmaz. Elbette kur 18 den 22 olursa vergi cıkar, bu ayrı bir konu.
    3 eylülde başlayan fiyat artışları bakalım ne kadar devam edecek, iç piyasanın önemi çok yüksek, ellerinde pahalı mal var, pacal yapmalarını bekliyorum, o zaman hareketsiz mal hareket alacak.

7.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Fedoramcanın maliyeti artık destek olmuştur bilginize
    şişe satıp almıştım Ereğli'leri aradaki 300 k fark korunuyor Onu geçmemiz lazım Thebig!

8. 34 tl yi görmeden selam vermiştim ben yazılarımı tamamladım sonra gördük

napalım benimde böle fantezim var

göstere göstere

Sayfa 49/582 İlkİlk ... 3947484950515999149549 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz