Sayfa 491/637 İlkİlk ... 391441481489490491492493501541591 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 3,921 - 3,928 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

1.  Alıntı Originally Posted by monaroza Yazıyı Oku
    Sn Dudu’nun kriterlerinden 1.si olan “patron” kriterinin ne kadar önemli olduğunu görmek istiyorsanız Kervt tahtasına açıp bakın.
    Dün akşam %2670 bedelsiz açıklayıp tavan beklentisiyle kağıda üşüşen ky’ye patron malı dayıyor sabahtan beri. 129,90’dan yani tavandan 214.000 lot ky’nin kucağına bırakılmış bile.

Şimdi bu şirket isterse ultra ucuz olsa, milyar dolarlık ihale alsa, dünyanın en parlak fikirlerini hayata geçirse ne yazar?

Not: kerevitaş şirketi Ülker’lere ait.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Benim fikrim bu konuyu tamamen yanlış yorumladığınız yönünde. Bir şirket için iyi yönetim çok önemlidir, en tepededir. Bunun anlamı şirketi iyi yönetmesi demektir. Yani karlılığını, rekabetçiliğini koruması ve artırması anlamına gelir. Gerektiği yerde gerektiği kararların alınabilmesini gerektirir.

Böyle bir şirket varmış, adını bile duymadım, bedelsiz kararı almış ve ne tuhaf ki birileri sabahtan gitmiş ve bu şirketin hisselerini almış yazınızdan anladığım. İzah edebilir misiniz bir şirketin bedelsiz sermaye artırması şirkete nasıl bir fayda sağlar ve insanlar neden saldırır? Bence hiçbir fayda sağlamaz sıfır fayda sağlar, bunun patronla şirketle ne ilgisi var? Bedelsiz verdi diye sabahtan gidip anlamsız bir şekilde şirket hissesi alanın kabahati yok şirket sahibinin kabahati var öyle mi?

Şirketlerin sorumluluğu ne olursa olsun spekülasyon peşinde koşanlara para kazandırmak değil, şirketi iyi yönetmektir. Kaldı ki bahsettiğiniz şirket ülkenin uluslararası marka olabilmiş birkaç şirketinden biri.

Tüpraş hissesini 140'lardan alanlar şirket sahiplerine beddua edip duruyor, ne alakası var şirketi iyi yönetmekle senin gidip zirve fiyatından senet almanın?
    Borsaya para yatıracak kişilerin borsa nedir, hisse senedi neden alınır diye önce bir açıp okuması lazım.
    Bu yazı yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.
    “invest only if you would be comfortable owning a stock, even if you had no way of knowing its daily share price.” ― Benjamin Graham

2. Dogtas analizime göz atabilirsiniz..

http://www.hisse.net/topluluk/showth...=6549&page=180

http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post2021556

3 HİSSE SEÇİN 1 HAFTA YARIŞALIM
    bir halt olacağı yok.

4. Piop ta işlem gören #ısdmr #bist yıldız pazarda işlem görmesi için başvuruda bulunda temmuz ayında geçer hayırlı olsun #temettüculere...
    http://siriusvarlikfonu.blogspot.com.tr

5.  Alıntı Originally Posted by wiseinvestor Yazıyı Oku
    Benim fikrim bu konuyu tamamen yanlış yorumladığınız yönünde. Bir şirket için iyi yönetim çok önemlidir, en tepededir. Bunun anlamı şirketi iyi yönetmesi demektir. Yani karlılığını, rekabetçiliğini koruması ve artırması anlamına gelir. Gerektiği yerde gerektiği kararların alınabilmesini gerektirir.

Böyle bir şirket varmış, adını bile duymadım, bedelsiz kararı almış ve ne tuhaf ki birileri sabahtan gitmiş ve bu şirketin hisselerini almış yazınızdan anladığım. İzah edebilir misiniz bir şirketin bedelsiz sermaye artırması şirkete nasıl bir fayda sağlar ve insanlar neden saldırır? Bence hiçbir fayda sağlamaz sıfır fayda sağlar, bunun patronla şirketle ne ilgisi var? Bedelsiz verdi diye sabahtan gidip anlamsız bir şekilde şirket hissesi alanın kabahati yok şirket sahibinin kabahati var öyle mi?

Şirketlerin sorumluluğu ne olursa olsun spekülasyon peşinde koşanlara para kazandırmak değil, şirketi iyi yönetmektir. Kaldı ki bahsettiğiniz şirket ülkenin uluslararası marka olabilmiş birkaç şirketinden biri.

Tüpraş hissesini 140'lardan alanlar şirket sahiplerine beddua edip duruyor, ne alakası var şirketi iyi yönetmekle senin gidip zirve fiyatından senet almanın?
    Borsaya para yatıracak kişilerin borsa nedir, hisse senedi neden alınır diye önce bir açıp okuması lazım.
    Bunun patronla ilgisi şudur. Hem Bedelsizi kararını alan hem de ertesi sabah manipülasyonun kralını yapan patrondur.
    Bu mantıkla şartları taşıyan her şirket yüksek bedelsiz kararı alsın ertesi sabah patron elindeki malları tavandan satıp %30 aşağıdan yerine koysun. Pardon da ABD’de bunu hangi patron yapabilir? Yaparsa ne olur?

Burada yatırımcının verdiği kararı sorgulamak abesle iştigal. Haklısınız her bedelsiz veren hisseye dalmamak lazım sazan gibi. Ama hırsızın da hiç mi suçu yok be kardeşim?

Bu nedir allah aşkına? Bu spk bu ülkede neye yarar?

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

İyi ki bilmiyor kalabalıklar,/ Yağmura bakmayı cam arkasından/
    İnsandan insana şükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /İyi ki bilmiyor kalabalıklar

6. Sn monaroza içimden geçenleri aynen dile getirmişsiniz 👍varolun

7. 2011den beri zarar açıklayan şirketin kağıdını alan arkadaşların beklentisi nedir ben onu merak ettim [emoji122][emoji122][emoji122]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by monaroza Yazıyı Oku
    Bunun patronla ilgisi şudur. Hem Bedelsizi kararını alan hem de ertesi sabah manipülasyonun kralını yapan patrondur.
    Bu mantıkla şartları taşıyan her şirket yüksek bedelsiz kararı alsın ertesi sabah patron elindeki malları tavandan satıp %30 aşağıdan yerine koysun. Pardon da ABD’de bunu hangi patron yapabilir? Yaparsa ne olur?

Burada yatırımcının verdiği kararı sorgulamak abesle iştigal. Haklısınız her bedelsiz veren hisseye dalmamak lazım sazan gibi. Ama hırsızın da hiç mi suçu yok be kardeşim?

Bu nedir allah aşkına? Bu spk bu ülkede neye yarar?

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    ABD de sırf yüksek bedelsiz açıkladığı için ertesi gün %20 yukarıdan açılan hisse var mı bildiğiniz?

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Sayfa 491/637 İlkİlk ... 391441481489490491492493501541591 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •