Sayfa 513/586 İlkİlk ... 13413463503511512513514515523563 ... SonSon
Arama sonucu : 4688 madde; 4,097 - 4,104 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

NOT
    kahvenin ne kadar önemli olduğunu, geçilme olasılığının ne kadar düşük olduğunu mühürleyen kirli sarıdır.. grafik içinde önemsiz gibi durur.. bu yüzden onu ayrı gözlemlenebilsin diye gönderiyorum.. barın 12 hafta boyunca sadece 1 defa geçip te üzerinde kalamaması, şu mesajı veriyor..

bence beklemeye değmez...

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

2. Benim işim temel analizle, bilanço ile hasılatın, nakit akışının, karlılığın artmasıyla.. Bunlar pozitif oldukça varım yoksa viop taki aşağı yukarı sert hareketler ile işim olmaz, su akar yolunu bulur.

3. Bugün 5 milyon lotu hscb süpürmüş. Kalan işlemler ykredi, bankof ve iş üçlüsünün mal çevirmesi. Basıp basıp topladılar kanımca. İşlem yok aslında.işlemin çoğu mal çevirme. Arada 3-5 milyon lotu küçük yatırımcı hızlı borsacı şortçulardan hüplettiler. Bu benim yorumum ve tahminim sadece. Görünür olan takaslar. Herkesin yorumu farklı olabilir. Saygımız var herkesin bakış açısına...
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Benim işim temel analizle,
    bu yüzden, mesajlarını önemsediğim, ender üyelerdensiniz..

kazancınız bol ve daim olsun..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

5.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    bu yüzden, mesajlarını önemsediğim, ender üyelerdensiniz..

kazancınız bol ve daim olsun..
    Teşekkür ederim sn. esozcan. Teknik analize farklı bakış açınızla, ben de grafiklerinizden istifade ediyorum👏👏

6. Çıkmaya istekli değil, Tcell %5 yaptı, TT ekside hala.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7. Yılın bitmesine 2,5 ay falan kaldı, artık bu imtiyaz işinin hal olması gerekiyor. İmtiyazın, hangi fiyat ve şartlar ile yenileneceği meselesi çok önemli.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu:

â¡ï¸Türk Telekom’da imtiyaz sözleşmesinin 2024’te yenilenmesine yönelik hedefimiz değişmedi.

â¡ï¸Türkiye Varlık Fonu ve Hazine ile süreci yürütüyoruz.

â¡ï¸Buradaki konuştuğumuz şeyler; devletin kasasına ne girmesi lazım, bunlara yatırım yükümlülüğü ne getirmemiz lazım, bunları tartışıyoruz.

â¡ï¸Hedefimiz bu sene içerisinde bitirmek.

8.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Yılın bitmesine 2,5 ay falan kaldı, artık bu imtiyaz işinin hal olması gerekiyor. İmtiyazın, hangi fiyat ve şartlar ile yenileneceği meselesi çok önemli.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu:

â¡ï¸Türk Telekom’da imtiyaz sözleşmesinin 2024’te yenilenmesine yönelik hedefimiz değişmedi.

â¡ï¸Türkiye Varlık Fonu ve Hazine ile süreci yürütüyoruz.

â¡ï¸Buradaki konuştuğumuz şeyler; devletin kasasına ne girmesi lazım, bunlara yatırım yükümlülüğü ne getirmemiz lazım, bunları tartışıyoruz.

â¡ï¸Hedefimiz bu sene içerisinde bitirmek.

Gündemde olması iyi ama zaten devletin şirketi, neden bu kadar uzatıyorlar, 40'lı fiyatlarda değil de daha yukarılardayken onay gelse keşke.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 513/586 İlkİlk ... 13413463503511512513514515523563 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •