İsrail Ordusu, Hizbullah'ın tüm yönetim kadrosunu öldürdüğünü açıkladı.
Kuzenlerini temizlemişler.!!!
Dedelerinin .!!!
İbrahimin malını paylaşamıyorlar.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
İsrail Ordusu, Hizbullah'ın tüm yönetim kadrosunu öldürdüğünü açıkladı.
Kuzenlerini temizlemişler.!!!
Dedelerinin .!!!
İbrahimin malını paylaşamıyorlar.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Hafız olup bununla onurlanan kadınlarımızı görünce ne düşünüyorsunuz?
Kandırılmış bu kadınlarla toplumumuzun geleceği nasıl şekillenecek?
Seni köle, cariye, hizmetçi , baştan çıkarıcı olarak gören bir sistemde, bu neyin onuru ve gururu!!!
https://x.com/sanalgd/status/1840355200764194974?s=12
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yarın zor bir gün olacak.....ama spekler pozdalar... özellikle abd belediye başkanı THY üzerinden rüşvet verildiği haberleri bakalım thy de nasıl bir reaksiyon verecek...
Alman Bild: Türkiye ve Almanya'nın yeni anlaşmasıyla Türkiye'ye haftada 500 sığınmacı deport edilecek. Almanya da Türkler için vize işlemlerini biraz hızlandıracak.
https://x.com/haberreport/status/183...200414506?s=12
Borç dilenen kapalı kapılarda
Emir alır.!!!
Gavurun kölesi olur.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Dwdelerinin dedelerindwn beri halen orucu neyin bozduğuna karar veremeyenleri adamlar yüzlerce km öteden çağrı cihq?larını telsizlerini patlatarak olmadı adamın oturduğu yerin 1 metre bile olmayan mesafesine 80 tane füze gönderip öldürüyorlar
Hemide adam o kadar derindeki vücut bütünlüğü bozulmadan patlamanın şiddeti ile iç kanamadan ölüyor.
bir halt olacağı yok.
şimdi tüm bu din ...laik .. nasrallah analizinden ve ayetlerden sonra
yarın artı mı eksimi açıyoruz ben hala anlayamadım
![]()
Yer İmleri