Sayfa 537/1000 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 4,289 - 4,296 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Altının yükselmesi büyük merkez bankalarının senyoraj hakkını kısıtlayabilir. O nedenle dünyadaki parayı yöneten ve yaratanlar altını dayanabildikleri yere kadar baskılamak isteyeceklerdir.
    Şu an faiz arttırma sürecine girmelerinin tek nedeni ekonomi gelecekte resesyona girdiğinde faiz indirerek (ve parasal genişleme yaratarak) canlandırmayı deneyecek olmalarındandır. Altının yükselmesi ve para arzı içinde daha fazla yer alıyor olması işte bu sürecin verimini düşürebilir hatta tamamen sekteye dahi uğratabilir.
    Bu nedenle eğer altın büyük merkez bankalarının iradesine rağmen kayda değer bir şekilde yükselebiliyorsa bu sadece bütün merkez bankalarının toplam gücünden daha büyük bir güç tarafından gerçekleştirilebilir. Bu güç te ancak büyük bir savaş veya çok büyük bir istikrarsızlık sonucu ortaya çıkabilir.
    Sözün özü bu saatten sonra altın kayda değer ciddi bir hareket yaparsa bu *geçmişteki yükselişlerinden farklı olarak* merkez bankalarının kontrolü kaybettiği ve dünyanın ekonomik ve sosyal olarak yaşanacak bir yer olmaktan çıkmaya başladığının bir işareti olabilir.
    Zira 8 milyar insanın en az %90'ı şu an merkez bankalarının yarattığı altın karşılığı olmayan para ile yaşamlarını sürdürüyor. Parasal altın hakimiyetini sağladığında dünya nüfusunun sadece %10'una yetecek kadar ekonomik kapasite ve istihdam baki kalacaktır.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,563
     Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Boğalar gitti şimdi ayılar bastı topiği
    belki yarın, belkide yarındada yakın döneceklerdir bundan şüphe yoktur,dönüşleride muhteşem olacaktır,biz boşunamı cebimizde dolarımız varken bankadan kredi çekip oğlumuzun bedellisini yatırıyoruz

3. Azeriler haber global kanalını açtı digitürk 47. kanalda kazaklar aslı varsa Habertürk ile Show tv yi almış yani alternatif seçenekler masada dolar ne olur ???

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Bu gün Euro %2,25 düştü.

Bak bu topik çok tehlikeli adamlar küfür ediyorlar dikkatli ol.
    Ben en son burada yazdığımda dolar 6.83 Euro 8 cıvarı idi döviz düşecek dedim hepsi üzerime çullandılar.
    Tingri han vardı yok ortalarda.

YTD

%2,27 oldu
    6.86 günün dibinden kapanır gibi.

YTD

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    bende var tl , dollar alicam da kac tl den alayim karar veremiyon,kedi mi ciğer mi
    bi on gün daha izleyin bakiyim noluy. piyasada firsatlar hic bitmiy
    Reis bireysel sendikasyon dagitiyormuşsun.
    Bireysel konkordato ilan etmeden bizide gorsen[emoji4]

Ararun bak ALO 105 i...

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    elimi attigim kuruyo, tüp ü görmüyormusun,faizden gelen ucbej nemayla tüp aldik durum ortada
    Eregliyide bugün 11,30 kadan sen aldın galiba.2 nci seans kurudu.
    Kapanış 11,02

7.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Eregliyide bugün 11,30 kadan sen aldın galiba.2 nci seans kurudu.
    Kapanış 11,02
    kafaniza ta$ düşse benden bileceksinuz
    yok ona dokanmadim.
    biraz akbnk biraz tüp birazda benim yillanmis emektar var
    yarin unutmazsam Sercanhan in kirtasiyeye bi ugruycam
    ama
    gözüm ons yada dollarda,asil vurgunu orda yapicam
    yarin sabah döviz bürosunun önünden geçicem bakalım kuyruk var mi yok mu
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 537/1000 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri