Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 576/1004 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 4,601 - 4,608 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Kontrollü yukarı hareket diyelim biz ona..
    Kontrollü yukarı hareket içinde cebinde dolar olmalı demi..
    Cebinde dolar olmadan haşada huşada faize girişilir mi...
    Olmaz..
    Böylece hem yüksek kurdan dolarlar bozduruyor tahvil (düşecek olan faiz) ve borsaya giriliyor..
    Bu işlerle hem siyaseti fonluyorlar.
    Hem para kazanıyorlar..

Ama esas olan siyasetin fonlanması..

Bunu birde bofa unlu gibi kurumlar üzerinden çevirdin mi..Yabancı alıyoooooo...
    Tahta kaleye gel döviz bürolarının önünde görücen dolar kim almış , kim al sat yapıyor .
    Adam açıkça şunu söylüyor sofu faiz haram , cumhur başkanımız faiz düşücek dedi bizde dolar aldık diyor.Gelenin poşeti dolu ona göre
    bak badem spor ve bu zihniyettekilerin çoğu orada yani sistemin zengin ettiği toplum ,
    daha burada yazamadığım ama çevremde gördüğüm çeşitli hikayeler var gundi.
    Bak bu olaya hükümet değişirse toplumsal olay olarak bakılacak hatta kitaplar yazılacak bulut dedi dersin zamanı geldiğinde

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,260
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Gundwane abi yabancı diyince aklıma geldi, eskiden hisse.net ana başlıkta ybtakasoranı grafikisi vardı onu kaldırmışlar sayfadan, en son 42 lere kadar düşmüştü. şuan kaçlarda bilmiyorum ama yabancı her fırsatta satıp gidiyor bir daha geri gelmiyor
    https://www.hizliresim.com/q5vpyrq
    Bear_Bull
    @BearBull26

3. Bozkurt ,
    yapı kredi ve vakıf geldi yonca yı dün söylediğim 9.12 kaldırdı.
    ekmek yiyemedik , yalancı bahar mı bu hareket önümüzdeki saatlerde anlıyacaz bana göre öyle.

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    BANADA 400 GELDİ...

gizli zam o kadar çokki aslında 6-0 yeniğiz ekonomide ama tabelada 2-0 yazıyor...
    Size çok gelmiş, sabaha kadar ışıklar yanıyor olmalı
    bana da ortalama 300 tl geliyor
    Ama
    ekonomide 6-0 değil bence 9-0 yeniliyoruz. Ekonomik Gösterge olarak Halkbank ın grafikisine bakabilirsiniz
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Tahta kaleye gel döviz bürolarının önünde görücen dolar kim almış , kim al sat yapıyor .
    Adam açıkça şunu söylüyor sofu faiz haram , cumhur başkanımız faiz düşücek dedi bizde dolar aldı diyor.
    bak badem spor ve bu zihniyettekilerin çoğu orada yani sistemin zengin ettiği toplum ,
    daha burada yazamadığım ama çevremde gördüğüm çeşitli hikayeler var gundi.
    Bak bu olaya hükümet değişirse toplumsal olay olarak bakılacak hatta kitaplar yazılacak bulut dedi dersin zamanı geldiğinde
    Bulut hepsinden bende haberdarım..
    Hatta faiz yükseldiğinde ateş püskürüyorlar ..Bu tayyip ne yapmaya çalışıyor diyorlar..
    Ama dini nedenlerle değil..
    Aldıkları altın ve dolar ın değeri düştüğü için..Dini neden kisvesi ile cep meselesi yani..

Ben diğer konuda aşırı kötümserim..
    Hükümet değişmez..

Zamanında AKP asla ama asla muhalefet olmayacak dedim ki..Kuzunun topiğinde 6-7 senesi falan vardır bu sözümün..
    Bu cümle bir çok mana içerir aslında..

6. Türkiye nin ekonomik Göstergesi Halkbank grafikisi dir. en doğru bilgiyi verir
    Hamdım Piştim Yandım

7. Bear Bull bi tablo paylaşmış..
    Özellikle son 2 senede yabancı ağırlık hisseler hemen hemen yerinde sayarken çer çöp tamamen bizim patronların hisseleri 10 katına gitti..
    Halka arzlar oldu..
    Tabi yabancıda bi miktar satıp çıktı..
    Bu durumda da yabancının yıllardır 63 69 bandında seyreden payı 40 lara kadar gevşemiş gözüküyor..

Onların çoğuda bankalar ile tup kchol gibi firmalarda..
    Yabancının bizim borsa üzerindeki hükmü artık hemen hemen sıfır gibi bişi..

8.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Bizde evde 5 kisiyiz….Evde kulandiginiz elektrikli cihaz ve lambalar hemen hemen ayni. Yani esitiz sayilir.

Agustos ayi faturam 450 TL geldi. Bu kadar fark nasil olabiliyor. ??
    Sen büyük ihtimalle klima çalıştırıyorsun. Bizde klima ve elektrikli soba yok. Fark nereden kaynaklanıyor bilemiyorum. Ama sana çok gelmiş. Bana bu kadar hiç gelmedi. Kışın kombi çalışırken bile 195 falan geldi.

Sayfa 576/1004 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •