Originally Posted by
onelle
aynı fikirdeyim... şahsen ben borsa hayatımda en iyi parayı paçal yaptığım kağıtlardan kazandım ve bu beni kendi açımdan bir üst lige çıkardı ... O yüzden maliyet düşürülmez fikrine ben de uzun vade kağıt taşıyan biri olarak katılmıyorum ... O gün geçerli kriterlerle güvenerek aldığınız kağıt , daha sonra olağanüstü koşullar ya da beklemedik gelişmeler sebebiyle ciddi prim kaybettiyse ama uzun dönemde sizin belirlediğiniz kriterlerin ortadan kalkmadığını düşünüyorsanız ki bu kriterler her kişiye göre değişebilir ; düştüğünde maliyeti düşürmek tercih ettiğim ve benim için gayet mantıklı bir strateji... Misal 5 sene taşımaya karar verdiğim SAHOL 'ü şahsen orta vade de 10-9-8-7 den verseler benim için çok makbule geçer

. Aktif olarak borsadaysan ,tedirgin ve korkarak hareket etmek bence çok daha büyük kayıplara yol açacaktır... Sevgiler... Saygılar...
Ben katılmıyorum...2008 de paçal yapmaya kalkaların halini biliyorum...çok daha uygun zamanı bekleyip almak varken yaklaşık 1 yıl zararda beklediler..sonunda kara geçtiler elbette ama 7-8 kat getiriden oldular...en iyisi portföyü sadece hissede değil diğer enstrümanlar dada kullanmak....çeşitlendirme yapmak..
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri