Sayfa 582/998 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592632682 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 4,649 - 4,656 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Ahali aymış decem emme, azıcık karınları doysun hemen A.K. partisi, Reis sayıklar hepsi...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. Durmak yok.
    Erimeye ve çöküşe devam.
    Filmin en güzel sahnesini sona saklamış olmalı senarist akıllanmak için.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

4. yakın tarihte dünya hayatına veda eden fırıncılar derneği başkanı dediki ekmek aptal toplumların ana gıdasıdır acaba bu yaşlı adamı ekmekmi bu hale getirdi işte gençlerimizin hayatını kararatan bu moruklardı kiracı cinayetler, katilleri bu moruklardır Türkiyede iktidara gelen arap ümmetçileri sabit ücretlilere zam verirken ekmek fiyatlarını baz alıyorlar simit fiyatlarını baz alıyorlar yüksek kaliteli besinleri almalarını istemiyorlar mesala ceviz yemelerine karşılar dün tosuncuk diye anılan uyanık çocuğa verilen cezayı duyunca gülmekten kendimizi alamadık bu kanun koyucular uygulayıcılar bizi güldürmekten vaz geçsinler bu çocuk ne kadar büyük soç işlemiş aman yarabbi aman yarabbi levent kırcamız olsaydı süper oludu kimse bu çocuğa akıl verememişmi oğlum bir cuma yap bir camiye git akıllı ol oğlum diyememişmi neyse en azından bizi güldürdü cm rte teğmen kızlarımızı cezalandıracağını söylemiş daha önce ergenekon balyoz tüzaklarıyla ATATÜRK çü subayları ordudan atmış yerine ümmetçi adamlarını komuta kademesine yerleştirmişti şimdide bunu bahane ederek cami cuma gelgitleri yapmayan Türklerin çocuklarını ordudan atmaya başlarlar başımız yine belada

Ulan bunlar yanlış sınırı bekliyorlar, içeri gireni yakalayacan kaçanı değil.

Bir de kıskıvrak yakalamışlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

6. Milli misafirlerimizin gitmeyip kalması için ısrarda bulunuyoruz.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Üsküdar 4. Murat İlkokulu müdürü, gerisini berisini düşünün artık...
    Abi öğretmen odası olarak nereyi yapmış çok merak ettim. onun da fotosu olsaydı keşke

durmak yok yola devam itibardan tasarruf etmemiş bravo

Faiz ile ahaliyi daha fazla borçlandırarak, böğürmesini ertelemeye çalışıyorlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 582/998 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592632682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •