Sayfa 583/992 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 4,657 - 4,664 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    92 gün açılabilende vardı sanki ben onu anladım.
    Haklisiniz var.stopaj avantajida yok .o zaman 23 puan + enf priminin bir esprisi olmuyor.

Şu ortamda uzun vade girmek pek akıllıca değil .zaten amaç dolardan vazgeçirmek . TL yi cazip hale getirmek istiyorsan direk stopajı indir .o zaman yine 6 aylık 1 senelik düşünürüm.

3. Fonları ilk iş günü sabah 09:00 dan önce bozdurursan eski fiyattan alırlar zarar edersin.

Fonlarda Alış satışları mecbur değilsen işgünü sabah 09:00 ile 13:30 arasında yap. Böylece en güncel fiyattan almış satmış olursun. Valör kaybın olmaz.

Mecbursan paraya ihtiyacın varsa az miktar eski fiyattan da bozdurabilirsin.

Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Ek 22493
    Arkadaşlar 2.siradaki ppf yi aldim. Bu alis fiyati mesela . Satis fiyatı nedir anliyamadim.3 gün once aldim. 8 bin tl de 25 tl kar verdi..

4.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Mustafa bey mesela 3. Siradaki fiyati dusmus o zaman satis fiyati dunku daha yuksek olur.. anlamaya calisiyorum becerebilirsem.. ama gunluk 0.1 yuzdelerke düsenler bile oluyor cok aklima yatmadi.birde haftasonlari fiyat ayni degismiyor
    O bir PPF değil Selçuk Bey. Dediğim gibi fonun tek fiyatı vardır. Alış ve satış aynı fiyat üzerinden gerçekleşir. Mesai saatleri içerisinde de PPF'ler aynı fiyattan alınıp satıbilir. Fakat PPF'lerde belli bir saatten sonra ertesi gün fiyatı açıklanır. Ertesi günü fiyatı açıklandıktan sonra bazı bankalar bunu satış fiyatı olarak gösterir.

5.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Ek 22493
    Arkadaşlar 2.siradaki ppf yi aldim. Bu alis fiyati mesela . Satis fiyatı nedir anliyamadim.3 gün once aldim. 8 bin tl de 25 tl kar verdi..
    8 bin TL.ye 3 günde 25 TL kardan eminmisiniz.Günlük 0.104 ediyor ki hiçbir PPF günlük bu kadar vermez.Bir hata olmasın.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    8 bin TL.ye 3 günde 25 TL kardan eminmisiniz.Günlük 0.104 ediyor ki hiçbir PPF günlük bu kadar vermez.Bir hata olmasın.
    Hatalı bir şey var.
    Yılbaşından bu yana getiride FIL'den aşağı getirisi var.
    Tefaş da satılmadığından karşılaştırmak zor.
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

7. Arkadaşlar, ING bank için hesap işletim ücreti var mı acaba? Google araştırmama göre, ayda 10tl olmak üzere yılda 120 TL kesiliyor diye belirtilmiş. Hala bu şekilde mi veya bir kampanya var mı bu ücretten kurtulmayı sağlayan?

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, ING bank için hesap işletim ücreti var mı acaba? Google araştırmama göre, ayda 10tl olmak üzere yılda 120 TL kesiliyor diye belirtilmiş. Hala bu şekilde mi veya bir kampanya var mı bu ücretten kurtulmayı sağlayan?

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Vadesiz Bireysel Hesaplardan Hesap İşletim Ücreti Alınmamaktadır, 2016 Da Danıştay Kararı Var.

Sayfa 583/992 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •