Originally Posted by
sindoma53
Ykbnk üzerinden teknik yorum yapayım 16.36 altı sarkmalarda 16.11 bandına doğru kısa vade hareket olabilir.
tahta şuanda formasyon yapıyor.Formasyon çalışırsa hedef bant 15.50 denk geliyor.

Originally Posted by
sindoma53
bu topiğin ne kadar takip edildiğini görün endeksin hareket yaptığı zaman dilimi ve ykbnk hareket dakikalarına bakın

formasyon 2 yönlü kapanışla paylaşıcam.Nasıl terse oynattıklarını görün diye

Originally Posted by
sindoma53
oklu bölgede ykbnk yorumladım pıst 100 .0.50 kadar gelmişti .
sonra o uzun bar geldi
formasyon bir anda yukarı kırılıma oynadı bakalım yarın hangi numaralarla karşılaşacağız.

bu formasyondan hem pıst 100 hemde endeks ağırlığı olan 3 tahtada mevcut .
Şimdi buradan birilerine duyurum olsun bunu yapmayacaktımda sevenim çok , buradada uzun zamandır yazdığımdan çizdiğimden dolayı takip edenlerde hatırı sayılır bana sallandığında özelden msj atıyorlar Bulut abi şu topikte sana sallıyorlar diye bazen
okulunda okuyup buradan kuş sitesine transfer olanlardan gelen eleştiriler olduğunda vs .
Konumuz yukardaki yorumlamalarla ilgili burada zeki , bilgi birikimi olan çok arkadaşla tanıştım güzel dostluklarım oldu , yalnız birde bu kadarda uygulayamadığı enstrümanlar üzerinden ezik olan kişilerde mevcut , şimdi adam teknik konuları çözemediği ve oyunu okuyamadığı için okuyana saygısı yok çünkü ezildiğini düşünüyor ve bunu gidip başka topikte anlatıyor .
dün bir taneside burada bunu yapmaya çalıştı inceden uyarıyı verdim sustu , vatandaş yazmış benim pozisyonuma oynadılar dediğimi söylüyor yukarda yazılanlardan onu anlamış
onlardaki kafa söylemeyim siz anladınız , burada anlatmak istediğim
okunan ve takip edilen bir forum özelden yazıştığım vıop ve hisselerde güzel işlemler yapan insanlar var bir tarafa yığılmalar olduğunda tek elle yönetilen bir borsada sistem farklı oyuna dönüyor eskiden sığ tahtalarda dönen hikaye şimdi çoğu endeks tahtasında dönüyor bunuda algoritmalarla yapıyorlar bizim anlatmak istediğimiz buydu , ne oldu dün bu graf çalıştı söylediğimiz bantlar görüldü yani 2 tarafada oynandı.Utanmadan sağda solda dedikodu yapıyorsunuz yapanlarda ezik duruma düşmüş topiğe hiç bir katkısı olmayan işleri güçleri kendi kendilerinin dötünü kaldıran tipler.
Bu yüzden işinize bakın sonra burada kendi kendinizi kandırırsınız
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri