Sayfa 618/1078 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628668718 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 4,937 - 4,944 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,133
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Size özellikle teşekkür ederim. En azından çaba harcıyorsunuz... [emoji106] [emoji2]

Sizlerden istediğim çok basit şeyler:

- Site hatasız çalışıyor mu?
    - Platform 'da işlevsel bir hata var mı?
    - Beklentileriniz nedir?
    - Değişmesinin daha iyi olacağını düşündüğünüz bir şey var mı?

gibi sadece fikir beyan edeceksiniz. Çünkü bende çalışıyor görüyorum ama aslında çok kişide çalışmıyormuş. Bunu 1 gün sonra öğrendim. O zamana kadar zamanım boşuna geçmiş oldu. Birisi bildirseydi şu an daha ileri bir seviyede olabilirdik.

Bu işlerle uğraşırken bir de eski usul site güncellemek benim açımdan zor oluyor! Artık yeni platformun tamamlanmasını bekleyeceğiz.

Tüm süreci, sayfayı sık sık ziyaret edenler an be an görebilecek. Ara sıra sayfa bozulacaktır. O ara güncelleme yapıyorumdur...

E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    üstad önceki site daha iyiydi sanki imzanız olan keşke aynı şekil devam etsek ne dersiniz?
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    üstad önceki site daha iyiydi sanki imzanız olan keşke aynı şekil devam etsek ne dersiniz?
    Eski artık eski de kaldı. Geleceğe bakıyoruz...

Yenisi daha tamamlanmadı ki; neyinden memnun değilseniz onu da yazarsanız düzenleme yapmaya çalışırım...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,133
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Eski artık eski de kaldı. Geleceğe bakıyoruz...

Yenisi daha tamamlanmadı ki; neyinden memnun değilseniz onu da yazarsanız düzenleme yapmaya çalışırım...
    emekleriniz için çok teşekkürler şimdiden tamamlanmasını sabırsızlıkla bekliyorum
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,945
    Teknik Görünüm

Zaman önümüzde koşuyor, biz kovalıyoruz. Bir türlü zamanı
    yakalamak mümkün olmuyor. Şu an yeni olan 5 dakika sonra
    eskimiş oluyor. Veriler düne ait bugünse günlerden Perşembe.

Beyaz : Günlük-Haftalık Pozitif
    Turuncu : Saatlik-Günlük Pozitif
    Yeşil : Saatlik-Günlük-Haftalık Pozitif

https://twitter.com/DonKisot_BIST1
    Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni

5.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Herkese iyi günler diliyorum...

Platformu bir adım daha ileriye taşımayı çok şükür başardım...

Artık hisselerinizi doğrudan seçerek kullanabilirsiniz. Bundan sonraki adımda Haftalık ve Aylık olarak da görmeyi eklemeyi düşünüyorum...

Ben yapıyorum ve sizlerle paylaşıyorum. Yakında eski usul grafikle güncelleme işini sonlandıracağım için bu yeni platformu el birliği ile en güçlü haline getirmemiz lâzım.

Olmadı benim yaptığım haliyle kalacaktır...!!!

Link: http://www.teknik-analiz.com/candlestick/

NOT: Açılışta ve hisse seçimlerinde yavaş olabilir. Hiç açılmaz ise sayfayı tekrar yenileyiniz. Proxy kullandığım için az da olsa yavaşlama ve gecikme olabiliyor. Durumu bildirirseniz memnun olurum...

Sn. T/A , grafikte zoom (+-) yapılabiliyo mu ya da yapılabilecek mi ? Açıkçası vadeye göre bakmak için çok önemli diye düşünüyorum... bi de 2 gün önce hisse seçildiğinde hisse grafiğine gitmiyordu şimdi hallolmuş bu problem seçilince hisse grafiğine geçiyor ekran.... son olarakta naçizane önerim olarak aşağıdaki fotoğrafı gönderdim kendim montajladım ... hisse seçim menüsünün yanına bir indikatör seçim menüsü eklenebilir mi? ( kodlama ve web dizayn işi zordur bi amatör webci olarak bilirim ) Mesela indikatör seç kutucuğuna isteğe bağlı değiştirebilmek için bu şekilde bir düşen menü yapılabilir ve ekranın alt penceresindeki indikatör değiştirilebilir... RSI , MOST, MOMENTUM vs... bollinger seçilirse bar grafiğin üzerine yapışabilir vs. ...bu eklemeler çok uzun işler biliyorum sadece aklıma gelen fikirleri yazıyorum... belki zaten bunun planını yapmıştınız bilemiyorum.... Elinize , Emeklerinize sağlık... Sevgiler...

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

Alıntı Originally Posted by onelle Yazıyı Oku
    Sn. T/A , grafikte zoom (+-) yapılabiliyo mu ya da yapılabilecek mi ? Açıkçası vadeye göre bakmak için çok önemli diye düşünüyorum... bi de 2 gün önce hisse seçildiğinde hisse grafiğine gitmiyordu şimdi hallolmuş bu problem seçilince hisse grafiğine geçiyor ekran.... son olarakta naçizane önerim olarak aşağıdaki fotoğrafı gönderdim kendim montajladım ... hisse seçim menüsünün yanına bir indikatör seçim menüsü eklenebilir mi? ( kodlama ve web dizayn işi zordur bi amatör webci olarak bilirim ) Mesela indikatör seç kutucuğuna isteğe bağlı değiştirebilmek için bu şekilde bir düşen menü yapılabilir ve ekranın alt penceresindeki indikatör değiştirilebilir... RSI , MOST, MOMENTUM vs... bollinger seçilirse bar grafiğin üzerine yapışabilir vs. ...bu eklemeler çok uzun işler biliyorum sadece aklıma gelen fikirleri yazıyorum... belki zaten bunun planını yapmıştınız bilemiyorum.... Elinize , Emeklerinize sağlık... Sevgiler...

Geri dönüş ve bilgiler için teşekkür ederim...

Zoom 'dan kastınız barları büyütmek ise zaten çalışıyor. CTRL + Mouse Tekerleği ile Zoom yapabilirsiniz. Hızlı Zoom için CTRL + ALT + Mouse Tekerleği işinizi görebilir...

Fakat Zoom 'dan kastınız farklı zaman dilimleri ise (5dk. 1 saat, Hafta, Ay gibi) onlar da yakında eklenecektir. Şimdi iskeleti oturtmaya çalışıyorum...

Bahsettiğiniz Osilatör işlemlerini de düşünüyorum ama ne zaman olur bilemiyorum...

Aslında biz var olanı yeniden yapıyoruz. TradingView bu işi zaten yapıyor. Fakat benim buradaki sıkıntım: WM_Sitem 'in çalınması...!!!

O nedenle her şeyi yeniden yazmak durumunda kaldım. Yoksa WM_Sistem 'i TradinView 'a Osilatör olarak yüklerdim, herkes de kullanırdı. Bu durumda bazı şeyler benim kontrolümden çıkacaktı...

Umarım sıkıntıyı anlayabilmişimdir...

NOT: Ortalamlar sizin grafikte görünmüyor. Siz de bu şekilde mi çıkıyor? yoksa siz temizlediniz mi?

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Geri dönüş ve bilgiler için teşekkür ederim...

Zoom 'dan kastınız barları büyütmek ise zaten çalışıyor. CTRL + Mouse Tekerleği ile Zoom yapabilirsiniz. Hızlı Zoom için CTRL + ALT + Mouse Tekerleği işinizi görebilir...

Fakat Zoom 'dan kastınız farklı zaman dilimleri ise (5dk. 1 saat, Hafta, Ay gibi) onlar da yakında eklenecektir. Şimdi iskeleti oturtmaya çalışıyorum...

Bahsettiğiniz Osilatör işlemlerini de düşünüyorum ama ne zaman olur bilemiyorum...

Aslında biz var olanı yeniden yapıyoruz. TradingView bu işi zaten yapıyor. Fakat benim buradaki sıkıntım: WM_Sitem 'in çalınması...!!!

O nedenle her şeyi yeniden yazmak durumunda kaldım. Yoksa WM_Sistem 'i TradinView 'a Osilatör olarak yüklerdim, herkes de kullanırdı. Bu durumda bazı şeyler benim kontrolümden çıkacaktı...

Umarım sıkıntıyı anlayabilmişimdir...

NOT: Ortalamlar sizin grafikte görünmüyor. Siz de bu şekilde mi çıkıyor? yoksa siz temizlediniz mi?
    zoom için haklısınız kaçırmışım bu detayı ctrl ile problemsiz yaptım şimdi...
    sizin ortalamalar nokta nokta şeklinde ekranımda ve ekran görüntüsü upload ettiğim sitede gözüküyor problem yok ama upload linkini hisse.net'e yapıştırdığımda bu nokta-nokta çizgiler gözükmüyor çoğu zaman... benim metastock ekran görüntülerimde de aynı problemi yaşıyorum. hisse.net' e atarken bi optimizasyon oluyo sanırım .tam anlayamıyorum bu problemi...

8. şimdi attığım fotoda gözüktü ortalamalar..

Sayfa 618/1078 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628668718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •