Teknik Görünüm
Zaman önümüzde koşuyor, biz kovalıyoruz. Bir türlü zamanı
yakalamak mümkün olmuyor. Şu an yeni olan 5 dakika sonra
eskimiş oluyor. Veriler düne ait bugünse günlerden Perşembe.
Beyaz : Günlük-Haftalık Pozitif
Turuncu : Saatlik-Günlük Pozitif
Yeşil : Saatlik-Günlük-Haftalık Pozitif
![]()
https://twitter.com/DonKisot_BIST1
Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni
Sn. T/A , grafikte zoom (+-) yapılabiliyo mu ya da yapılabilecek mi ? Açıkçası vadeye göre bakmak için çok önemli diye düşünüyorum... bi de 2 gün önce hisse seçildiğinde hisse grafiğine gitmiyordu şimdi hallolmuş bu problem seçilince hisse grafiğine geçiyor ekran.... son olarakta naçizane önerim olarak aşağıdaki fotoğrafı gönderdim kendim montajladım... hisse seçim menüsünün yanına bir indikatör seçim menüsü eklenebilir mi? ( kodlama ve web dizayn işi zordur bi amatör webci olarak bilirim
) Mesela indikatör seç kutucuğuna isteğe bağlı değiştirebilmek için bu şekilde bir düşen menü yapılabilir ve ekranın alt penceresindeki indikatör değiştirilebilir... RSI , MOST, MOMENTUM vs... bollinger seçilirse bar grafiğin üzerine yapışabilir vs. ...bu eklemeler çok uzun işler biliyorum sadece aklıma gelen fikirleri yazıyorum... belki zaten bunun planını yapmıştınız bilemiyorum.... Elinize , Emeklerinize sağlık... Sevgiler...
![]()
____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...
Duhul : 2004 ...
... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...![]()
Geri dönüş ve bilgiler için teşekkür ederim...
Zoom 'dan kastınız barları büyütmek ise zaten çalışıyor. CTRL + Mouse Tekerleği ile Zoom yapabilirsiniz. Hızlı Zoom için CTRL + ALT + Mouse Tekerleği işinizi görebilir...
Fakat Zoom 'dan kastınız farklı zaman dilimleri ise (5dk. 1 saat, Hafta, Ay gibi) onlar da yakında eklenecektir. Şimdi iskeleti oturtmaya çalışıyorum...
Bahsettiğiniz Osilatör işlemlerini de düşünüyorum ama ne zaman olur bilemiyorum...
Aslında biz var olanı yeniden yapıyoruz. TradingView bu işi zaten yapıyor. Fakat benim buradaki sıkıntım: WM_Sitem 'in çalınması...!!!
O nedenle her şeyi yeniden yazmak durumunda kaldım. Yoksa WM_Sistem 'i TradinView 'a Osilatör olarak yüklerdim, herkes de kullanırdı. Bu durumda bazı şeyler benim kontrolümden çıkacaktı...
Umarım sıkıntıyı anlayabilmişimdir...
NOT: Ortalamlar sizin grafikte görünmüyor. Siz de bu şekilde mi çıkıyor? yoksa siz temizlediniz mi?
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
zoom için haklısınız kaçırmışım bu detayı ctrl ile problemsiz yaptım şimdi...
sizin ortalamalar nokta nokta şeklinde ekranımda ve ekran görüntüsü upload ettiğim sitede gözüküyor problem yok ama upload linkini hisse.net'e yapıştırdığımda bu nokta-nokta çizgiler gözükmüyor çoğu zaman... benim metastock ekran görüntülerimde de aynı problemi yaşıyorum. hisse.net' e atarken bi optimizasyon oluyo sanırım .tam anlayamıyorum bu problemi...
![]()
şimdi attığım fotoda gözüktü ortalamalar..
Yer İmleri