Sayfa 63/1032 İlkİlk ... 1353616263646573113163563 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 497 - 504 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Alıntı Originally Posted by Proton Yazıyı Oku
    kayarlar diye itibar gelmiş. o arkadaşa da teşekkür ediyorum. ben temkinli olma taraftarıyım. seçim sonuçlanıncaya kadar halk işiyle kimsenin uğraşacağını sanmıyorum. yatırım tavsiyesi değildir.
    adam uyarmış seni
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Mar 2018
    İkamet
    Kaçak Akinonya Şatosu
    Gönderi
    1,478
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    adam uyarmış seni
    teşekkürler, ben de uyarıya uyarım. selamlar.
    yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Citi bugun 2.5 milyon lot verdi ve bunlar gercege benziyor. Yoksa iyi duruyordu.
    8 milyon lot oldu yabanci aracilarin verdigi. Citi 6 milyonda, hala bitirmedi.

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Adamlar nasil satiyor. Onune ne gelse veriyorlar. Yarin obur gun daha mi beter verecekler ? Bugun neden 6 milyon vermeye karar verdiler? Secimde Acaba Ters bir etki mi yapmak istiyorlar?

Bakmak lazim birkac gun sonra gercek mi degil mi diye. Her turlu katakulli var tahtada. Hersey beklenir.

7.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Eğer gerçek satışsa hiç iyi değil çünkü karşısına alıcı da çıktı, doyurdu yerlileri. Fiyatı sekize düşürene kadar yedire yedire daha bunun birkaç katı mal çıkabilir istiyorsa. Bunu gördüler bugün. Yerliler malı yabancı kadar taşımıyor, yarın öbürgün bıkınca onlar da satışa geçer, o zaman karanlık diplere yolculuğumuz başlar.
    Böyle yazdım ama moral bozmaya da gerek yok. Ceza olayı ve bir de şimdi yeni çıkan seçim işi belli olana kadar yani en az iki ay net hareket olmayacağını, bu tür inişli çıkışlı sarsıntılar olacağını kabullenmek gerek (Bu süre de habire ileri atıyor ya neyse).
    Ben bu dalgalarda trade ediyorum o yüzden fırsatlar benim için önemli ve izliyorum, bu tarz işlemlerle işiniz yoksa seçim ve ceza kararı belli olana kadar takmayın kafanıza. Yapabiliyorsanız buralardan biraz daha alın, kampanya var indirimli hisse senedi..

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Eğer gerçek satışsa hiç iyi değil çünkü karşısına alıcı da çıktı, doyurdu yerlileri.
    O yerliler dedigimiz hep bizim cete en basindan beri. Bakalim neymis, nasil olmus 2 gun sonar.

Ceza olayı ve bir de şimdi yeni çıkan seçim işi belli olana kadar yani en az iki ay net hareket olmayacağını, bu tür inişli çıkışlı sarsıntılar olacağını kabullenmek gerek (Bu süre de habire ileri atıyor ya neyse).
    Aynen boyle, devamli birseyler cikiyor ortaya.

Sayfa 63/1032 İlkİlk ... 1353616263646573113163563 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •