Sayfa 637/1002 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647687737 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 5,089 - 5,096 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1. Qnb finans portföy portföy dağılım raporlarını ayın 1. Günü açıklıyor. Bu yönleri çok güzel. Bazı fonlar ayın 8 i 9 una kadar sallıyorlar.

2. bence herkes hangi fonları ne gerekçeyle taşıdığını yazarsa illaki birilerine faydası dokunacaktır.

Yonetim ucretinin pay edilmesi de enteresan, sonucta sadece bir hesaptan para transferi var, degisik bi anlasma turu.........

Alıntı Originally Posted by byroltr Yazıyı Oku
    Aslan payını değil de yönetim ücretini %35+%65 olarak paylaşıyorlar.Aslan payı olmasa da epey yüksek ama.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

ING ekrani da yapi kredi bankasi gibi kolay ama..
    ING den sak diye paralari transfer ettim sifir da eft bedeli ile neyse bye bye ING dedim bende

Alıntı Originally Posted by Makyevelli Yazıyı Oku
    Ben ING Bank mobik ekranından alıp satıyorum. ING bankası bu alım satımdan bir komisyon ya da fayda elde ediyor mu? Eğer öyleyse oldukça hayıflanırım çünkü ıng kadar müşterisine duyarsız ve ilgisiz bir banka görmedim. Taşımaya üşüendiğim için hala böyle devam ediyor. Aylık alış satış ciddi bir tutar oluyor yazık eğer öyleyse.

Belki de o yuzde 3500liralik emekli maaslari 1-2 gun banka da kaldigi icin bunlar 7500tl/3 yil promosyon verebiliyor....

Calisanlarin maasi belki daha cok icerde kaliyor diye de 25bin/3yil

Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Yönetim ücretinin %35i alım satıma aracılık eden kuruma gidiyormuş
    Öğrendiğimde ben de şaşırmıştım, hiç zahmetsiz cillop gibi para

1M tl fon portföyü olsa %2 yönetim ücreti desek
    Aylık 1666 tl işlem yaptığınız kuruma kalıyor
    Ben olsam gelin fon işlemlerini benden yapın bu %35 gelirin yarısını iade ediyorum diye kampanya yaparım(değişik yöntemler olabilir)

Evet ayrica EKF PDD yi de onlar ile gorebiliyor dum ...
    Peki ST1 OPI ve diger hisse fonlari ziraat ten alip orda gormek olasi mi olursa fonlari oraya bile tasirim yuzde 35i kapsin ziraat
     Alıntı Originally Posted by SNOOPY Yazıyı Oku
    Ziraat portföy kendi fonlarının fiyatlarını aynı akşam güncelliyor. İstanbul portföy ertesi gün 9.30 dan önce güncellemiyor.

Evet dostum, ben son aldigim fonlarda sole bi yontem izledim
    actim kazanc oranlarini aylik 3 aylik aylik yilbasina kadar 12 aylik 3 yillik 5 yillik filan rakamlari topladim en yuksek olanlari liste yaptim... Mukemmel bir yontem HEHE

Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    bence herkes hangi fonları ne gerekçeyle taşıdığını yazarsa illaki birilerine faydası dokunacaktır.

8.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    bence herkes hangi fonları ne gerekçeyle taşıdığını yazarsa illaki birilerine faydası dokunacaktır.
    bence de güzel olur, sayfanın amacı da birbirimize faydamızın dokunması zaten,

mesela ben de şu anda %10 rpd, %8 njy, %6 kub, %5 kıs, %5 ysu, %3 nnf, %3hvs, %3 goh, %3 alc, %3 adp, %3 ıjt, %3 gzy, %3 gzl, %2 ojt, %2 afa var, kalanı da ppf ve çeşitli hisselerde.

Amacım yabancı borsa tarafını biraz daha arttırmak ama hangileri olacağını belirleyemedim, düşüşlerde de bist fonlarına ekleme yapmak veya beğendiğim bazı hisse fonları almak (mac, oph, gmr, mps) gibi, gerçi çeşit çok olunca takibi zor oluyor ama daha mı faydalı olur onu tam bilemedim.

Sayfa 637/1002 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647687737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •