Sayfa 644/993 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 5,145 - 5,152 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1. Eyyyy Bağ-kur ve ssk emeklileri voltranı oluşturmalıyız .

En düşük memur mayışı 9000 lira olmuş kardeşim bu nedir yaw ???

Gençler Osmanlının son döneminde olduğu gibi kalemde bir memuriyet vazifesi peşine düşecek , Paşa kızı tavlayan ,bu donemde bu , malum partilerden vekiller felan oluyor, veya belediyeci , memuriyeti kapacak gel keyfim gel .Diğerleri , onlar ölsün .

2.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Eyyyy Bağ-kur ve ssk emeklileri voltranı oluşturmalıyız .

En düşük memur mayışı 9000 lira olmuş kardeşim bu nedir yaw ???

Gençler Osmanlının son döneminde olduğu gibi kalemde bir memuriyet vazifesi peşine düşecek , Paşa kızı tavlayan ,bu donemde bu , malum partilerden vekiller felan oluyor, veya belediyeci , memuriyeti kapacak gel keyfim gel .Diğerleri , onlar ölsün .
    Şimdi gördüm memur ve memur emeklisi ne yüzde 3 ek zam daha verecek mis .Vay anasını .

3. Benim seçim öngörüm RTE seçimi kazanmaktan öte mecliste 401 milletvekilini vermemeyi düşünüyor. Demekki seçime kadar düzeltiriz sanıyor. Danışmanları yanlış anlamış düzeriz demişler. Benim kulak gibiyse düzeltiriz anlamış olabilir.

Nebati: Finansal piyasalarda istikrarı artırmaya yönelik attığımız adımlara rağmen başta enerji ve tarım ürünleri olmak üzere küresel emtia fiyatlarındaki yüksek artışların devam etmesi, ülkemizde de Haziran ayında enflasyonun yüzde 4,95 gerçekleşmesinde etkili olmuştur

Nebati: 2022 yılında kümülatif bazda asgari ücrete yüzde 94,6 oranında, kamu görevlileri ile memur emeklilerinin aylık ve ücretlerine yüzde 85,5 oranında, SSK ve Bağ-Kur emekli aylıklarına yüzde 78,6 oranında artış yaptık

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim seçim öngörüm RTE seçimi kazanmaktan öte mecliste 401 milletvekilini vermemeyi düşünüyor. Demekki seçime kadar düzeltiriz sanıyor. Danışmanları yanlış anlamış düzeriz demişler. Benim kulak gibiyse düzeltiriz anlamış olabilir.
    Yakin gecmiste yakindaki danismanlarina sormus, nasil duzeltiriz..! diye.

Artik cok gec demisler.

Bunu eski doktoru anlatti, herhalde icerden duydu.

O da biliyor hic bir sansi olmadigini, tek umudu icerde bir kalkisma olur mu ?

Ya da Yunanistan bir cilginlik yapar mi.?

Ulkeyi atese atar mi ? Atar, hic supheniz olmasin.

6.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Eylül de doların makul değeri kaç olur ?
    Makul tahmin 19.40, yeni tavşan çıkması veya ipin ucunun kaçması durumunda 2.5 TL yukarı veya aşağı.Yönlendirmeyeyim tahminden ibarettir

7.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Yakin gecmiste yakindaki danismanlarina sormus, nasil duzeltiriz..! diye.

Artik cok gec demisler.

Bunu eski doktoru anlatti, herhalde icerden duydu.

O da biliyor hic bir sansi olmadigini, tek umudu icerde bir kalkisma olur mu ?

Ya da Yunanistan bir cilginlik yapar mi.?

Ulkeyi atese atar mi ? Atar, hic supheniz olmasin.
    Orduda olağanüstü hareketlilik olmadığına ama içerideki yobaz takım kelle kesme ateşiyle sıcak tutulduğuna göre, böyle bir durum olması halinde dışarıdan değil içeriden aksiyon beklerim. Ama bunun gibi kırmızı düğmelere basmak kolay görünse de pratikte hiç de öyle kolay tercihler değil.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim seçim öngörüm RTE seçimi kazanmaktan öte mecliste 401 milletvekilini vermemeyi düşünüyor. Demekki seçime kadar düzeltiriz sanıyor. Danışmanları yanlış anlamış düzeriz demişler. Benim kulak gibiyse düzeltiriz anlamış olabilir.
    Kopan kitle, karşı tarafa geçmedi, kararsız grubu olarak duruyor, kararsızları geri çevirirsek kazanırız diye hesap yaptıklarını düşünüyorum.

Sayfa 644/993 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •