Admuatafa size bir sey soracagim ost iceren fonlar nasil likit olabiliyor .cogunun vadesine 40 gun 40 gun kiminin 1 yil var .bir ost satildigimda ertesi gun hesaba geciyor.acaba fonun geri kalan % 40 lik kismi olan repo yahut ttp den mi dönüyor bu sistem.misal 50 milyon luk bir fonda diyelim ki 40 milyonluk bir cikis olsun .o zaman likidite sorunu olur herhalde .cunku paralar tahvilde bagli .
ÖST'lerde ikincil piyasada işlem görüyorlar üstadım. Yani alınıp satılabiliyor vadesini beklemeye gerek olmuyor böylelikle. Çok derinlikli bir piyasa değil bildiğim kadarıyla.
Bence bu bist arti kapatir
Ufakta olsa diyelim...
Eksi kapatacaksa daha da sarkma yapar buralarda kalmaz...
Herkes siki tutunsun...
Hayrani ustadim sizi mimbere alalim
Ben kamet getirecem...
Duaya baslayalim...
iki gun 107500 uzerinde kalirsa bench yukselis var haftaya
ÖST'lerde ikincil piyasada işlem görüyorlar üstadım. Yani alınıp satılabiliyor vadesini beklemeye gerek olmuyor böylelikle. Çok derinlikli bir piyasa değil bildiğim kadarıyla.
Pangaci fidi ilave edecektiniz tabloya
Soz vermistiniz
Piliiiiiiz
iki gun 107500 uzerinde kalirsa bench yukselis var haftaya
abd nin yaptırım için toplantıları, duruşmaları ne zaman ise o zamanlara dikkat etmek lazım diye düşünüyorum. (Halkbank davası + s400 yaptırımı) Yakından takip etmek lazım bu zamanları..
Pangaci fidi ilave edecektiniz tabloya
Soz vermistiniz
Piliiiiiiz
Ben öyle bir söz verdiğimi hatırlamıyorum TCD'nin yanına koydum ETF hesabı sıkıntılı biraz dünkü kuru alamadım o yüzden güncel kur üzerinden hesaplama yapıyor.
Ben öyle bir söz verdiğimi hatırlamıyorum TCD'nin yanına koydum ETF hesabı sıkıntılı biraz dünkü kuru alamadım o yüzden güncel kur üzerinden hesaplama yapıyor.
Pangaci eline saglik
Dun cok kacirdin sanirim ondan hatirlayamadin
En son chiwas iciyorum demistin diye hatirliyorum 😉😉😉😉😉
Yer İmleri