Berkosan bu ortama ayak uydurup finansallarina 2023 e göre dahada iyilestirirse önünde yikilmiyacak set kırılmayacak direnç bırakmaz hayırlısıyla 3aylik bilançoyu gorseydik en azından sis dağılmış olurdu
Berkosan bu ortama ayak uydurup finansallarina 2023 e göre dahada iyilestirirse önünde yikilmiyacak set kırılmayacak direnç bırakmaz hayırlısıyla 3aylik bilançoyu gorseydik en azından sis dağılmış olurdu
önceki politikalarda dolar kurunu döviz stoğunun eksiye düşme pahasına baskılıyorlardı..ama sonradan mehmet şimşeğin gelmesi ile çok yüksek faiz vererek sıcak parayı ülkemize çekiyorlar...böylece merkez bankası da döviz ihtiyacını karşılıyor...ama ileride faizleri düşürdüğünde ister istemez bu sermaye dolarlarını alıp kaçmak isteyecek...işte o zaman da döviz kurunu tutmaları imkansız hale gelecek...
döviz pozisyonlarının artırılması için en sağlıklı olanı ihracata teşviktir...bunun için de düşük enerji giderleri...düşük işçilik ve yüksek döviz kuru ortamının olması lazım..katma değeri yüksek ürünlerin ihracatının artırılması lazım...yazılım ,teknoloji ve yenilenebilir enerji alanlarında aktif olmak lazım...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
https://www.youtube.com/watch?v=7RIjmkepWjQ
bu gün konuştuğumuz konular ile ilgili bir video...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Bu bebek büyür elbette, bizim elimizde mi büyür bilemiyorum.![]()
Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.
Dağı bile taşır insan, aşık olup inanınca.
Sabır noktasında rekorum gedza idi yaklaşık 3 yıl tutmuştum. Allah var güzelde kazanmak nasip olmuştu. Burada ise yaklaşık 5 ay olacak. Bakalım nasibimizde ne var.
Ama şunu çok iyi öğrendim al sat yaparak para kazanmak benim harcım değil bu işe ayıracak ne vaktim var nede o derece teknik bilgim. Geriye de tek yol sağlam temelli hisseye sabretmek kalıyor . Tabii bu şahsi fikrim.
Yer İmleri