Sayfa 677/1078 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 5,409 - 5,416 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Alıntı Originally Posted by t/a Yazıyı Oku
    asels...

grafiksel olarak yapması gereken formasyondaki düzeltmesini tamamlamış gibi duruyor...

Ilk grafik aylıktır ve her ne hikmetse hep benzer şekiller oluşturarak yoluna devam etmiş. Bu durum 2008 yılındaki düşüşün bitip yükselişin başlaması ile başlamış ve hâlen devam ediyor. Bu durumda olası son dalganın da benzer bir yapı izlemesini bekliyorum.

Sayımları elliot 'a göre yapmadım. Sadece daha anlaşılabilir olsun diye rakamlar yazdım. Fakat elliot olarak da incelenebilir ve aynı kapıya çıkar...

Artık daha güçlü yükselişler beklenebilir. Bu uzun vadeli perspektifidir...

Kısa vade için de günlük grafiğe (2. Grafik) baktığımız zaman oluşan formasyonun kırılması ve tepeleri birleştiren direnç çizgisinin kırılması gerekir. Bu hafta için ortalama değeri 20.88 seviyesidir...

Akâbinde 21.37 ve 24.45 seviyeleri gündemde olacaktır...

Hedef çalışması yaparak kafaları karıştırmak istemediğimden uzun vadeli hedef göstermiyorum. Zaten yükseliş başlara hedefin çok uçuk kaçık rakamlar olacağını sizler de tahmin edebilirsiniz. Fakat bu yükseliş son yükseliş olacağı için çok dikkatli olmakta fayda var. şimdiden almayan sonra bulaşırsa tehlikenin boyutları artacaktır...

Elbette bu yazdığım senaryolar 17.26 - 16.37 seviyeleri aşağı kırılmadığı sürece geçerlidir...

Bu seviyelerin altında bir şeyler ters gitmiştir ve öyle sanıyorum ki; genel borsa ve ekonomide bir terslik olması gerekir. şimdilik böyle bir durum olmadığına göre [ı]bu seviyelerin altına gelmediğimiz sürece yatırım için alınabilir[/ı]...

şirket güzel kâr elde eden ama tahsilatta sıkıntı yaşayan bir firma. Bu durumu kullanarak hisseyi düşürmeyi ve toplamayı başardılar..!!!

Tahsilatların artması ile fiyat ta çok hızlı artma potansiyeline sahiptir...

[ımg]http://taanaliz.tk/images/forums/asels_m_29.09.2019_bm_log_1.png[/ımg]

[ımg]http://taanaliz.tk/images/forums/asels_d_29.09.2019_bm_lin_1.png[/ımg]
    teşekkürler hocam çok yararlı bilgileriniz.

2. Hayırlı akşam'lar sayın T/A, Turuncu üstün'de bakalım ( 3.66 civarı )
    Kanal'da hafif bir oynama yaptım,böyle daha iyi otur'du.Kanal üst bant 4.40 civarı.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Hayırlı akşam'lar sayın T/A, Turuncu üstün'de bakalım ( 3.66 civarı )
    Kanal'da hafif bir oynama yaptım,böyle daha iyi otur'du.Kanal üst bant 4.40 civarı.
    Hayırlı Günler...

Grafik güzel olmuş. Eline sağlık...

Hisse fena durmuyor...

Şu aralar bekleme modundayım. Malum ben temettü için aldım. Kolay kolay satmayı düşünmüyorum...

Kanalı yukarı kıracak olursa şenlik o zaman başlar...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Aynı grafiğe Linear bakınca ortaya çıkan KAMA formasyonu oluyor...

Üstelik Üst Bandı kırdığı görülüyor...

5.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Aynı grafiğe Linear bakınca ortaya çıkan KAMA formasyonu oluyor...

Üstelik Üst Bandı kırdığı görülüyor...

Kırdı demek için üst bant üzeri haftalık kapanışlar yapıp,inişte'de üst band altına sarkmadan onay alıp yukarı tepmesi lazım gelir gibi sayın T/A.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Kırdı demek için üst bant üzeri haftalık kapanışlar yapıp,inişte'de üst band altına sarkmadan onay alıp yukarı tepmesi lazım gelir gibi sayın T/A.
    Bir defa geçmeyi denediyse ve sadece değip veya yaklaşıp düşmediyse; üzerine çıkıp daha sonra yeniden alta geldiyse, "zaman içerisinde artık ben bu direnci tanımıyorum" anlamı çıkıyor...

Bu durumu çok defa test ettim ama hep böyle oluyor.

Çalışacak direnç zaten çalışıyor ama çalışmayacak olan bir şekilde ihlâl edilmiş oluyor...

Bu tabii ki benim şahsi tecrübesel görüşüm... Yanılıyor da olabilirim...

Elbette kırılması da hemen olmayabilir. Nihayetinde ihlâl edilmiş olsa da direnç dirençtir ve kırmak için güç toplamak amacı ile geri çekilme yapabilir...

Sizin bahsettiğiniz durum elbette olması gereken ve işin sağlaması. Üzerinde kalmadığı sürece kırdı denmiyor...

Sizin dediğiniz şekilde düşünmek en güvenilir yol. Benimki teoriden öte gidemez...!!!

Acıklama

Sermaye pıyasası kurulu kararı uyarınca devreye alınan volatılıte bazlı tedbır sıstemı (vbts) kapsamında dıtas.e, mrdın.e, yesıl.e, ygyo.e ve yyapı.e payları 09/10/2019 tarıhınden (seans basından) ıtıbaren 23/10/2019 tarıhıne (seans sonuna) kadar acıga satısa ve kredılı ıslemlere konu edılemeyecektır. Not: Vbts kapsamında getırılen tedbırler; a, b, c, d grup degısımı, pazar degısımı ve dıger nedenlerle uygulanacak olan acıga satıs ve kredılı ıslem yasaklarından ve brut takas uygulamasından ayrı olarak degerlendırılmelıdır. Pıyasa yapıcılı sureklı ıslem yontemıyle ıslem goren paylarda, tedbır nedenıyle tek fıyat ıslem yontemı uygulandıgı sure boyunca pıyasa yapıcılık faalıyetı yapılmaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,059
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Acıklama

Sermaye pıyasası kurulu kararı uyarınca devreye alınan volatılıte bazlı tedbır sıstemı (vbts) kapsamında dıtas.e, mrdın.e, yesıl.e, ygyo.e ve yyapı.e payları 09/10/2019 tarıhınden (seans basından) ıtıbaren 23/10/2019 tarıhıne (seans sonuna) kadar acıga satısa ve kredılı ıslemlere konu edılemeyecektır. Not: Vbts kapsamında getırılen tedbırler; a, b, c, d grup degısımı, pazar degısımı ve dıger nedenlerle uygulanacak olan acıga satıs ve kredılı ıslem yasaklarından ve brut takas uygulamasından ayrı olarak degerlendırılmelıdır. Pıyasa yapıcılı sureklı ıslem yontemıyle ıslem goren paylarda, tedbır nedenıyle tek fıyat ıslem yontemı uygulandıgı sure boyunca pıyasa yapıcılık faalıyetı yapılmaz.
    Açıkçı gelemez. Kredili işlem de olmaz. Şimdi tadından yenmez. Zaten ortada doğru dürüst mal da yok. Uygun yerlerden giren günsonu cebine harçlık bile koyar.
    Hazır xu100 kızıla boyanmışken alınacak tek kağıt bu. uzun zamandır sabrediyordun abi. Rabbim yolunu açık etsin: Hayırlı uğurlu olsun.
    Harekata katılan tüm askerlerimizin yolu açık olsun ayağına taş değmesin Rabbim hepsini korusun.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Sayfa 677/1078 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •