Sayfa 70/919 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 553 - 560 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. Ben aoyle dusunuyorum.
    Sn.Usta internetten buldugu incik boncuk haberleri paylasarak prim yapiyordu.
    Yoksa akici yabanci dili olan, gelecegi piyasalari, sirketin yaptigi is ile alakali olarak, piyasa kosullarinda , global dunyadaki gelismeleri okuyabilecek ve bunlari bu hisse ozelinde arastirip ongorubilecek yuzlerde ilkogretim cocugu yapabilir bu isi. Yazmadigi daha iyi. Bizim bunlara intiyacimiz yok.

Sn.Umut0109 cizmia oldugunuz amator grafiklerinizi ve teknik yorumlarini kendinize saklayiniz lutfen.

Evde bilgisari olan, paintte cizim yapabilen her kisi , oturup tum gostergeleri okuyarak, gecmis ile simdiki durumu kiyaslayarak , gelecek fiyat hareketlerini tahmin etmede gayet basarililar.Sizde yazmayin bizim bunlara ihtiyacimiz yok. Bizim komsunun cocugu paintte elmayi sizden iyi ciziyor.Cok amatorsunuz bu konularda.

Ytd.

ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

2.  Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Ben aoyle dusunuyorum.
    Sn.Usta internetten buldugu incik boncuk haberleri paylasarak prim yapiyordu.
    Yoksa akici yabanci dili olan, gelecegi piyasalari, sirketin yaptigi is ile alakali olarak, piyasa kosullarinda , global dunyadaki gelismeleri okuyabilecek ve bunlari bu hisse ozelinde arastirip ongorubilecek yuzlerde ilkogretim cocugu yapabilir bu isi. Yazmadigi daha iyi. Bizim bunlara intiyacimiz yok.

Sn.Umut0109 cizmia oldugunuz amator grafiklerinizi ve teknik yorumlarini kendinize saklayiniz lutfen.

Evde bilgisari olan, paintte cizim yapabilen her kisi , oturup tum gostergeleri okuyarak, gecmis ile simdiki durumu kiyaslayarak , gelecek fiyat hareketlerini tahmin etmede gayet basarililar.Sizde yazmayin bizim bunlara ihtiyacimiz yok. Bizim komsunun cocugu paintte elmayi sizden iyi ciziyor.Cok amatorsunuz bu konularda.

Ytd.

Teşekkür ederim. Önerinizi dikkate alacağım. Sayın Yıldız Tozu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

3.  Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku

Yazmamak düşüncesinde idim fakat kimse analiz yapmadığı İçin düşüncelerimi paylaşmak istedim. İsteyen dikkate alır isteyen almaz.
    Teknik analiz kolay birşey değildir, öyle olduğunu düşünenlerin yüzünden kıymet görmüyor zaten. Geçen gün tavan olduğunda herkes coşku içindeydi, ama kaçırılan önemli bir detay vardı. Fiyat düşeni kırmasına rağmen indikatörler düşeni kırmamıştı. Tabi Zafer sahoşluğundan görülmedi. Neyse , gelinen durumda hissenin yukarı gidecek gücü olmadığı görülüyor. Ama çok da güçsüz değil. Altta 22,20 desteği mevcut. Oraya kadar düşer mi bilmem. Ama alttan gelen pembe trend çizgisi benim için önemlidir. O da yarın İçin 22,50 den geçiyor. Yaklaşık 4 yıldır bu hissede yazarım. Analizlerimiz tutar, tutmaz buna birşey diyemem. Hiçbir iddiam da yoktur bu konuda. Her geçen gün yeni şeyler öğrendiğim için hala acemiyim diyebilirim. O yüzden dikkate almayın siz beni. Paylaşımlarım azalacak artık. Kazancınız bol olsun.

Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi olamaz....

Analiz için tesekkür ederim.

4. )

Ytd.

YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

5.  Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    )

Ytd.

Kafayı sıyırmadın kardeşim de mi? kront yüzünden mi? 🤩🤩🤩

6. Hayir Sn.Tarimdunyam.Benimki ironi

Ytd

7. Fikir vermesi amacıyla yorumumu eklemek istiyorum, ne ciddi bir çalışma ne de üzerine yoğun emek harcandı diyemem.
    Büyük hali: https://eksiup.com/p/3z396962dcku
    Büyük boy yüklerken sorun yaşadım yukarıdan ulaşılıyordur diye umuyorum.

qront.jpg

8.  Alıntı Originally Posted by Hachikyusan Yazıyı Oku
    Fikir vermesi amacıyla yorumumu eklemek istiyorum, ne ciddi bir çalışma ne de üzerine yoğun emek harcandı diyemem.
    Büyük hali: https://eksiup.com/p/3z396962dcku
    Büyük boy yüklerken sorun yaşadım yukarıdan ulaşılıyordur diye umuyorum.

qront.jpg
    Emeğinize sağlık. Çok güzel bir çalışma olmuş.

Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

Sayfa 70/919 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •